Speltips Serie A: Lazio – Genoa 27/8

Lazio - Genoa - Serie A - Speltips

Vi tar oss till Italien och tittar på Serie A i omgång 2. Lazio tar emot Genoa i Stadio Olimpico i Rom

Genoa släppte in flest mål i Serie A

Genoa, tillbaka i Serie A, var det laget som tog flest smällar i första omgången. Genoa besegrades med 1-4 av Fiorentina på sin egen hemmaplan. I den andra omgången kommer de att ha en ännu svårare uppgift då de väntar i Rom för att möta Lazio. Även Lazio var ett av lagen som led förlust i början av den nya säsongen. Förlusten för Lazios spelare kom i deras besök hos Lecce, som slutade med en slutresultat på 2-1.

Lazio förlorade mot Lecce i första omgången

Lazio hade en måls ledning mot Lecce i större delen av matchen, då Ciro Immobile gjorde mål i den 26:e minuten och fem minuter före slutet av ordinarie tid kvitterade hemmalaget. Svensken Pontus Almvist, som spelar som överföring från Rostov, gjorde 1-1 och två minuter senare säkrade anfallaren Federico Di Francesco tre poäng för Lecce. Genoa å andra sidan hade ingen chans mot Fiorentina då de fortfarande var nere med 0-4 vid den 56:e minuten.

Lazio - Genoa - Serie A - Speltips

Blir ingen större skillnad denna match

Under säsongen 2021/22, när Genoa tillsammans med Cagliari flyttades ner från Italiens elit, led de förluster i båda sina matcher mot Lazio. Lazio vann sin hemmamatch med 3-1 och sin bortamatch på Luigi Ferraris med 4-1. Detta var den tredje raka segern för Lazio mot Genoa och deras sjätte raka match utan förlust mot detta motstånd. Den senaste framgången för de kommande gästerna var i februari 2019, då de besegrade Lazio på deras egen hemmaplan med 2-1.

Genoa har förlorat sina senaste fyra besök på Olimpico och det är osannolikt att det kommande besöket kommer att ha ett annat slut. I dessa fyra matcher har Lazios lag totalt gjort femton skott på motståndarens mål. Jag förväntar mig att man inte skonar Genoas lag och för femte gången i rad gör man tre mål. Senaste gången Lazio besegrade Genoa där det inge gjordes tre mål var 2015, då de bara lyckades vinna med 2-0.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

Läs fler av våra speltips här

Speldetaljer
Odds: 1.85
Genoa - Lazio
Italien - Serie A
2023-08-27 20:45
Speltips: Lazio över 1.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.