Speltips Serie A: Cagliari – Inter 28/8

Inter Cagliari Speltips Serie A

Inter började med en rutinmässig seger

Inter började sin Serie A-säsong 2023-24 med en rutinmässig 2-0-vinst hemma mot Monza förra helgen. Lautaro Martinez två mål säkrade segern i den andra halvleken när Inzaghis lag undvek eventuell nervositet på öppningsmatchen på San Siro.

Helgens motståndare, Cagliari, inledde sin återkomst till toppdivisionen med en stabil 0-0-match mot Torino. Veterantränaren Claudio Ranieri kommer vara nöjd med att ha registrerat en poäng på poängtavlan, men de kommer få en mycket svårare uppgift i måndagens möte.

Överlägsna mot Cagliari

I dagens speltips har vi väldigt intressant statistik. Inter har vunnit sina senaste fyra Serie A-matcher mot Cagliari, innan deras säsong långa frånvaro från toppdivisionen, samt tre raka ligasegrar på bortaplan på Sardegna Arena. Bortalaget har ett klart övertag i innbödes möten och har länge presterat bra inbördes matcher.

Baserat på resultaten från öppningshelgen kan denna match bli en tajt kamp, med Cagliari som höll nollan mot Torino, och Inter som säkrade tre poäng sent i Milano.

Ranieri kommer att försöka hålla det tätt i försvaret igen, och hans lag måste gå på kontringar mot en nu mäktigtigare motståndare.

Inter Cagliari Speltips Serie A

Om man inte lyckas göra mål kommer deras mållösa svit att förlängas, men Ranieri kommer inte vara alltför oroad då han planerar för det långsiktiga. Gästerna vet att de inte har råd att tappa något tidigt momentum i jakten på titeln, och tre poäng på bortaplan är viktiga för Inzaghi och hans spelare.

Ranieris erfarenhet kommer vara en enorm tillgång i de kommande månaderna, och en förlust i denna match kommer inte vara något stort problem för hemmalaget.

Inte råd att tappa poäng

De blåa bortalaget har inte råd att tappa poäng i en match som denna. Det kommer bli extremt svårt för Cagliari att stå emot ett anfall mot ett lag som tog sig hela vägen till final i Champions League förra året. Gästerna kommer gå full fart framåt och jag förväntar mig att dom gör minst 2 mål. Dagens speltips blir intressant då jag tror på en målrik match och en vinst för bortalaget.

Expekt Banner Bonus

Hämta 1500kr gratis spel ovanför eller tryck här för att se fler bonusar!

Speldetaljer
Odds: 1.67
Cagliari - Inter
Serie A
2023-08-28 20:45
Speltips: Inter vinst + över 1.5 mål
Stake: 3 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.