Speltips serie A: Juventus – Napoli 08/12

Juventus - Napoli Serie A speltips

Juventus – Napoli spelar i Turin på fredag den 8 december och det kommer bli ett Italien derby att åskåda i omgång 15 i Serie A. Det blir gamla damen mot förra säsongens italienska mästarna Napoli.

Juventus – Den gamla damen åter i rampljuset

Vi blickar mot Turin, medan Juventus kanske hanterade en rad problem bakom kulisserna i Turin förra säsongen, befinner sig det italienska storklubben mitt i en lysande Serie A-svit den här säsongen. Fortsättande att lysa både före och efter det internationella uppehållet i november har Massimiliano Allegris män definitivt fått en rad erkännanden. Med vetskapen om att ytterligare en seger på fredagskvällen skulle få dem att passera Inter Milan och ta ledningen i tabellen, borde Den Gamla Damen finna stämningen i sitt läger på en stekande het nivå.

Genom att ta några betydande vinster den här säsongen och samla ihop 19 poäng från sina tidigare sju Serie A-matcher, har många i Allegis läger siktet inställt på att verkligen utmana om titeln 2024. På liknande sätt har Juventus ännu inte lidit av en enda förlust på hemmaplan i Turin så här långt denna säsong och kommer vara självsäkra inför att göra ännu ett betydande uttalande på hemmaplan.

Juventus - Napoli -Serie A

Napoli – Klarar de utmaningen i Turin

Vad gäller gästerna har Napoli möjligen skrivit historia förra säsongen när de lade beslag på sin första Serie A-titel sedan 1990, men Walter Mazzarris lag har misslyckats drastiskt med att nå en liknande nivå den här gången. Senast sedda göra en bedrövlig insats när de föll med 3-0 hemma mot Inter Milan, verkar det som att den före detta Watford-tränaren står inför en verklig bergsbestigning. Efter att ha avslutat november med en 4-2-förlust mot de spanska ikonerna Real Madrid i Champions League har Napoli nu förlorat tre av sina fyra senaste framträdanden i alla tävlingar.

Inför tvåveckorsuppehållet med en ökänd 1-0-förlust mot Empoli har gästerna på fredag heller inte lyckats vinna två matcher i följd sedan slutet av oktober. Om de ska behålla sin italienska krona den här säsongen behöver Napoli nästan ett under, och de bör förbereda sig för en knepig match i Turin.

Speltips – Hur spelar vi Juventus – Napoli?

I mittet av vad som har varit en lysande Serie A-svit den här säsongen och med 19 poäng från deras tidigare sju toppmöten, kommer Juventus säkerligen att känna doften av chansen att göra ett nytt uttalande här. Med Napoli nu förlorande tre av sina fyra senaste framträdanden i alla tävlingar och fortsätter att visa en rad problem, bör Juventus plocka tre poäng även den här omgången på fredag.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 2.48
Juventus - Napoli
Italien – Serie A
2023-12-08 20:45
Speltips: Juventus Vinst
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.