Speltips Dota2: Team Falcon vs The Dudley Boyz

Team Falcon vs The Dudley Boyz Dota2

Imorgon söndag 3 december 2023 20:15 är det dags för en riktigt sjuk slutspelsmatch! Det är mellan Giganterna Team Falcon mot The Dudley Boys. Två lag som än så länge är obesegrade i turneringen. Vinnaren här kommer helt klart ha chansen att ta hem hela turneringen. Matchen är enligt mig helt och hållet en 50/50 vem som vinner. Personligen hoppas jag mer på Team Falcon som bolagen håller som favoriter. Men tyvärr inget spelvärde där då oddset är för lågt och det är alldeles för jämnt möte enligt mig! Men har ett bra spelalternativ jag känner mig mycket bekväm med!

Team Falcon: Ett lag med felfri Dota

Team Falcon som är ett nytt lag men med stora delar av Tundras gamla lineup har just nu ingen ranking. Men dom har en 100% form där dom inte förlorat en enda map under denna turneringen! Dom spelar bra och säker Dota. Få misstag, förhastar sig aldrig och får alltid sin farm! En av nyckel-hjältarna för dom denna turneringen är Luna. Får dom henne vet man att det kommer bli nästintill omöjligt för motståndarna. Förstår varför dom ör favoriter imorgon men tror fortfarande detta blir deras tuffaste utmaning i turneringen!

The Dudley Boys: Snabb och underhållande Dota

The Dudley Boys är precis som Team Falcon ett helt nytt lag. Stora delar av gamla Nigma Galaxy och lite andra rävar. Det som inte funkade för dom i Nigma funkar helt klart här! Yuma och Mind_Control spelar sjuk Dota just nu. Som lag spelar dom snabbt och enkelt, ger inte sina motståndare mycket utrymme för att göra det dom vill. Lagen får verkligen passa sig för att ge Riki till detta laget då dom har förstört allt motstånd med detta lite annorlunda pick. Deras riktiga prov efter en felfri turneringen so far blir imorgon där dom är underdogs mot Team Falcon. Ska bli intressant och se vem som går vinnande ur detta.

Speltipset

Speltipset från mig blir alltså ingen vinnare då jag ser det för svårt att avgöra. Istället väljer jag spela handicap kills map 1 på The Dudley Boys. +10,5 kills för The Dudley Boys map 1 för oddset 1,80 gånger pengarna är alldeles för generöst i ett sådant jämnt möte att tacka nej till! 3 units investeras! Förväntar mig en rolig och underhållande match imorgon, och ska verkligen bli roligt att se vem som går vinnande ur när dessa två lag med helt olika spelstilar slår samman.

Speldetaljer
Odds: 1,80
Team Falcon - The Dudley Boyz
Dota2 - Pinnacle Cup 25år
2023-12-03 20:00
Speltips: The Dudley Boys, 10,5 handikapp kills karta 1
Stake: 3 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.