Speltips Dota2: Team Zero vs Team Aster

Team Zero vs Team Aster Zero vs Aster

Team Zero vs Team Aster möts på söndag. Dom två senaste rekarna gick ju inte helt som jag tänkt mig. Tickels hade farm-fest och undvek fighter samtidigt som Yellow Submarine unga spelare inte klarade pressen. Såg inte alls ut som en slutspels match. Rek två var exakt som jag hade förväntat mig. Två långa och jämna game med riktigt bra Dota men tyvärr så vann DB med 2-0 efter att Team Klee slängde bort game två.

Men som ni vet är inte jag den som ger mig och jag kommer alltid tillbaka starkare efter en lite svacka. Matchen som blir mitt Rebound spelas söndag 3 december 2023 06:00. Det är mellan Team Aster mot Team Zero. Jag har en rätt tydlig bild hur detta kommer sluta då jag för inte alls längesedan såg exakt detta mötet. Det slutade med en överkörning av Team Zero. Ser ingen skillnad inför söndag. Två lag med helt olika form just nu.

Team Aster: Ett lag ur form

Team Aster ligger just nu på en världsranking 26, men om dom fortsätter spelar som dom gör just nu kommer dom tappa ranking snabbt. Anledningen till deras dåliga resultat är att dom förlorade två nyckelspelare för ett tag sedan. Efter det har dom sett mer ut som ett Tier 2 lag än ett Tier 1 lag som dom faktiskt är. Formen är bedrövlig! Dom kommer helt klart få det riktigt svårt på söndag. Speciellt när dom blev totalt förnedrade av just Team Zero två veckor sedan med 2-0. Dom kom inte ens över 14 kills i någon av kartorna.

Team Zero: Klara Favoriter

Team Zero är ligger på en ranking 42 just nu och ser riktigt okej ut med en bra form. Mot Aster för två veckor sen spelade dom snabb och enkel Dota och lät inte Aster komma in i matchen ens. Inför mötet på söndag lär dom ha riktigt bra självförtroende. Jag förväntar mig inget annat än enkel 2-0, då inget har förändrats sen dom möttes. Team Zero är helt klart laget med böttre form, stabilare och med ett bra samarbete inom laget och förståelse för spelet. Inga konstigheter att dom är favoriter inför söndag.

Speltipset – Team Zero vs Team Aster

Speltipset blir alltså som ni kanske förstått ren vinst Team Zero med odds 1,78x pengarna. Jag går in hårt här med 5 units. Känner mig verkligen säker på denna matchen. Kommer även spela 1,5 units på karthandikapp -1,5 för Team Zero till oddset 3,3x pengarna. Kom ihåg att detta är mina insatser så följ inte blint om ni själva inte känner er bekväma eller tror på spelet.

Spelet finns endast på Pinnacle vad jag sett hittills.

Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 1,78
Team Zero vs Team Aster
Shanghai Masters
2023-12-03 06:00
Speltips: Team Zero att vinna matchen.
Stake: 5 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.