Speltips Dota2: The Dudley Boyz vs Team Klee

The Dudley Boyz vs Klee dota2

Imorgon fredag den 1 december är det dags för andra reken för dagen. Matchen spelas mellan The Dudley Boyz vs Team Klee. Det kommer bli en sjukt spännande och svår match att avgöra på förhand. Även om DB är stora favoriter till detta möte vilket man ser på oddset också. Men som ni vet finns det inga enkla matcher inom Dota. Speciellt inte under slutspel. Har hittat ett fint spel med bra spelvärde för matchen! Häng med.

The Dudley Boyz – Ett lag med gamla rävar

The Dudley Boys är ett nyskapat lag utan ranking för tillfället. Men vilken erfarenhet och styrka dom har i laget. Stora delar av lineupen består av Nigma galaxy gamla lag. Så även om det är ett nytt lag så är det gamla rävar vi känner till. Yuma och Mind_control är dom två spelare som sticker ut, samt är anledningen till dom vann sin grupp enkelt med ett resultat av fyra vinster av fyra möjliga. Dom tappade endast en karta under hela gruppspelet, vilket är väldigt imponerande. Ser helt klart varför dom är favoriter i detta möte!

Team Klee – Underdogs med stora kvaliter

Team Klee ligger just nu på ranking 52 i världen och är helt klart ett lag man kan räkna med. Dom slutade på andraplats i sin grupp precis bakom VP som var rätt klara att ta första platsen. Ett bra resultat med tre vinter och endast en förlust, vilket var just mot VP som är antagligen kommer ta hem hela cupen. Stabila 2-0 vinster i sina vinnande matcher så helt klart ett lag man kan räkna med och som kommer ge oss en bra fight imorgon, trotts dom kommer in som underdogen i denna kampen.

Speltipset – The Dudley Boyz vs Team Klee

Speltipset för denna matchen kommer bli enkelt. Det är två lag med riktigt bra kvalitet. Detta kommer inte bli en enkel match för något av lagen. Oavsett vad bolagen säger. Svårt att se en enkel 2-0 vinst till någon. Just därför väljer jag spela över 2,5 kartor i matchen för oddset 2,3x pengarna hos Pinnacle. 1 unit investeras här. Tror på en jämn och underhållande match där DB tillslut vinner med 2-1.

Pinnacle bonus banner
Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 2,3
The Dudley Boyz- Team Klee
Pinnacle 25 anniversary
2023-12-01 17:00
Speltips: Över 2,5 kartor/maps i matchen
Stake: 1 Unit
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.