Speltips Dota2: Team Tickles vs Yellow Submarines

Team Tickles vs Yellow Submarines

Imorgon den 1 december klockan 11.00 har vi en viktig match i Pinnacle 25 års jubileums-cup. Det är Team Tickles vs Yellow Submarines slutspel och för första gången i Pinnacle-cup är det lite pengar att prata om som hägrar för vinnaren. Matchen är rätt avgjord på förhand kan man tycka om man kollar på oddsen. Det är mellan Team Tickles mot Yellow Submarine. På papper, ett av dom bästa lagen mot ett av dom sämsta. Den raka vinsten på Tickles är inte värd att spela men jag tycker mig ha hittat ett fint odds med bra spelvärde! Häng med! Matchen kommer inte vara så ensidig som bolagen tycks tro.

Team Tickles: Stark form

Tickels ligger just nu på plats 40 i världsrankingen. Dom har vunnit alla sina fyra matcher i gruppspelet och vann grupp A med ett stabilt resultat på 8-2 där dom endast tappade två kartor i hela gruppspelet. Dom spelar enkel och bra Dota och har många olika taktiker som ibland fångar sina motståndare off guard. Helt klart en av favoriterna att ta hem allt om dom fortsätter spela såhär. Ska bli intressant och se om dom gått för fullt i gruppspelet eller om dom fortfarande har några ess i rockärmen att ta fram nu i slutspelet!

Yellow Submarine: En oväntad underdog

Yellow Submarine är ett ryskt lag som just nu ligger på en plats 183 på världsrankingen. Dom kom in som en stor underdog till denna turneringen. Dom var förväntade att hamna sist i gruppen men chockade alla när do knep en andra plats i tre! Två vinster och två förluster med imponerande. 5-4 i kartor. Mest chockerande var när dom slog Navi med 2-0. En match som på förhand stod i 13x pengarna. Tur, underskattningen, eller skills? Ja det återstår och se imorgon när dom möter Team Tickles.

Speltipset! – Team Tickles vs Yellow Submarines

Spelet jag har spanat mig in på är rätt simpelt. Jag hoppar vinnare marknaden då oddsen inte är tilltalande. Tickles ska vinna men som senast då Yellow chockade mot Navi är inga sådana spel lockande. Istället förväntar jag mig det blir en jämnare match än vad bolagen tycks tro. Speciellt karta 1 som kan va lite avgörande för moralen. Kommer köra ett överspel på kills karta 1. Förväntar mig en jämn match där ingen viker sig eller får en enkel match. Många kills till båda lagen. Så spelet blir över 47,5 kills karta ett för oddset 1,85 gånger pengarna. 3 units investeras där och spelet finns endast på Pinnacle.

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 1,85
Team Tickles - Yellow Submarine
Pinnacle cup 25 anniversary
2023-12-01 11:00
Speltips: Över 47,5 kills map 1
Stake: 3 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.