Speltips LaLiga: Barcelona – Atletico Madrid 03/12

Barcelona - atletico madrid laliga

Barcelona – Atletico Madrid i vad som är en tungviktsmatch på söndagskvällen kommer Barcelona att välkomna det formstarka Atletico Madrid till Katalonien.

Barcelona – Matchinfo

Börjandes med värdarna, som gjorde en välkommen återkomst till vinstspåret tidigare under veckan, säkrade Barcelona officiellt sin plats i Champions League-utslagsomgången på ett iögonfallande sätt. Efter att ha besegrat de portugisiska tungviktarna Porto med 2-1 kommer Xavis män vara desperata att göra en ny avsiktsförklaring här. Men med viss ojämnhet på vardera sidan av novemberpausen står försvarsmästarna inför en verklig uppförsbacke om de ska försvara sin inhemska titel den här säsongen.

Med bara tre segrar på de sex senaste matcherna i alla tävlingar kommer Barcelona att hämta tröst från sin fortsatta framgång på hemmaplan. Inklusive deras seger med 2-1 mot Porto under veckan har söndagens värdar vunnit nio av sina första tio möten i Katalonien i alla tävlingar. För närvarande fyra poäng bakom ledande Real Madrid kommer Xavis lag att ha gott om press på sina axlar här.

Barcelona - Atletico Madrid LaLiga

Atletico Madrid – Matchinfo

Vad gäller gästerna har Atletico Madrid, även om de till slut landade på en tredjeplats förra säsongen, siktet inställt på att verkligen utmana om titeln den här gången. Efter att ha säkrat sin plats i Champions League-utslagsomgången tidigare i veckan efter Barcelona bör Los Colchoneros finna stämningen i sitt läger på en het nivå. Efter ännu en dominant uppvisning tidigare i veckan där de enkelt besegrade Feyenoord med 3-1, har Atletico vunnit var och en av sina fyra senaste matcher i alla tävlingar.

De öppnade november med en berömd 6-0-seger mot det skotska tungviktarna Celtic, och söndagens gäster har också bara lidit en enda förlust i någon av sina senaste 14 framträdanden. Med den förlängda perioden av framgång som sträcker sig ända tillbaka till den 19 september kommer Simeones män vara desperata att sätta ytterligare en stor markör när de reser till Katalonien på söndagskvällen.

Speltips – Hur spelar vi? Barcelona – Atletico Madrid

Vi tror att det blir en tuff match att besegra utan att släppa in mål mot varandra, oavsett vilket lag som vinner. Men troligtvis kommer båda lagen att göra mål. Det plockar vi med oss från LeoVegas som ger oss 100kr i gratisspel utan omsättning.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.65
Barcelona - Atletico Madrid
Spanien – LaLiga
2023-12-03 21:00
Speltips: Båda Lagen Gör Mål
Stake: 3 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.