Speltips Premier League: Everton – Newcastle 7/12

Everton - Newcastle - Premier League

Everton – Newcastle drabbas samman under torsdagen och båda lagen kommer försöka gå för tre poäng och det innebär att vi har en förväntansfull drabbning som kan skapa en möjlighet för oss.

Everton – Kampen om nedflyttning fortsätter

Everton undvek snubblande nära nedflyttning till Championship i slutet av förra säsongen, och det verkar mycket troligt att de kommer vara inblandade i en annan nedflyttningskamp. Efter ett poängavdrag på 10 poäng har Toffees nu en tuff väg framför sig.

Sean Dyche’s lag ligger för närvarande på tredje plats från botten i Premier League-tabellen med sju poäng från 14 matcher. Everton har samma antal poäng som Burnley, som ligger näst sist och har spelat 15 matcher. Merseyside-klubben ligger två poäng bakom Luton Town på 17:e plats. The Hatter har också spelat 15 matcher.

Everton kommer att gå in i Premier League-matchen mot Newcastle United på Goodison Park på torsdag kväll med en 1-0 seger över Nottingham Forest borta på City Ground i ligan. Det kom efter en 3-0 förlust mot Manchester United på Goodison Park i ligan, vilket följde på en 3-2 seger över Crystal Palace borta på Selhurst Park i London i Premier League.

Everton - Newcastle - torsdag premier league

Newcastle – En fight bland eliten

Newcastle United avslutade bland de fyra främsta i Premier League-tabellen förra säsongen, och tecknen är mycket lovande när det gäller att laget hamnar bland topp fyra i UEFA Champions League den här gången. The Magpies har inte direkt varit lysande den här säsongen, men de är definitivt med i striden bland toppklubbarna.

Eddie Howes lag ligger för närvarande på sjätte plats i Premier League-tabellen med 26 poäng från 14 matcher. Newcastle är tre poäng bakom Aston Villa på fjärde plats. The Magpies är 10 poäng bakom ledande Arsenal, som har spelat 15 matcher. Det är svårt att se Newcastle utmana om ligatiteln nu.

Newcastle kommer att gå in i Premier League-matchen mot Everton på bortaplan på Goodison Park på torsdag kväll efter en 1-0 seger över Manchester United på St. James’ Park. Det kom efter en 1-1-match mot Paris Saint-Germain borta i UEFA Champions League, vilket följde på en 4-1 seger mot Chelsea hemma i Premier League.

Speltips – Hur spelar vi Everton – Newcastle?

Everton kommer att vara fulla av självförtroende och har också fördelen av hemmaplan. Newcastle United har en bättre trupp och är i bättre form men med en del skador som kan påverka resultatet. Det är mycket troligt att matchen kommer att sluta oavgjort. Men vi kommer gå på att båda lagen gör mål.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.71
Everton - Newcastle
England – Premier League
2023-12-07 20:30
Speltips: Båda Lagen Gör Mål
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.