Nytt sponsoravtal med Bundesliga och Serie A matcher

Bundesliga and Serie A

Operatören Bet O bet har meddelat sitt sponsorskap av den direktsända sändningen av Bundesliga och Serie A matcher i GCC-regionen (Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten). Bet O Bet finns för tillfället inte i Sverige men

Detta samarbete lovar direktsändningar av matcher med lag som Bayern München, Borussia Dortmund, Napoli, Roma och Juventus.

Lovar bättre spelupplevelse för sina användare

Bet O bet siktar på att förbättra spelupplevelsen för sina användare i GCC-regionen genom att erbjuda tillgång till direktsända matcher. Bet O bets mål med sponsorskapet är att positionera sig som en viktig aktör inom sportsbook-branschen.

Företaget uppmanar till samarbete för att maximera effekten av denna kampanj och söker ytterligare exponering i GCC-regionen i samband med direktsändningarna.

Ett unikt avtal med framstående profiler

Förslag till samarbete inkluderar delning av skräddarsytt marknadsföringsinnehåll, anpassning av marknadsföringsinsatser i linje med matcherna, utforskning av exklusiva funktioner och arrangemang av gemensamma utlottningar.

Ett liknande sponsorsavtal inom sportsbetting branschen inkluderar nyligen ingången affär mellan M88 Mansion och Icons Series Golf Tournament i MENA-regionen. Turneringen, med framstående idrottsprofiler i en unik golfformat, förväntas öka varumärkesexponeringen globalt.

Ett liknande partnerskap för nordiska klubbar i sikte

I januari 2022 samarbetade 888sport med RB Leipzig i Bundesliga. Liknande Bet O bets sponsorskap fokuserade detta partnerskap på digital interaktion för att förbättra supportrarnas upplevelse av turneringen.

Bundesliga och Serie A

Hos oss hittar ni Bundesliga och Serie A speltips för denna säsongen

Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.