Speltips: Championship: Huddersfield – Bristol City

Huddersfield - Bristol City championship

Matchen mellan Huddersfield – Bristol City i engelska Championship 20e omgång, möts lagen på John Smith’s Stadium i Huddersfield. Matchens domare är Andy Davies.

Huddersfield

Laget finner vi på en 21a plats, precis ovan nedflyttningsstrecket med raden 4-8-7 och en målskillnad på 18-31. Laget kommer från en oavgjord drabbning mot Swansea där resultatet blev 1-1. Huddersfield får tacka Swansea för självmålet 3min in i matchen. En match där Huddersfield i stort inte gjorde mer än försvarade sin 0-1 ledning fram till 90+4 när inhopparen Charlie Patino kvitterade.
Kyle Hudlin, Ben Wiles, Josh Ruffels, Lee Nicholls, Kian Harratt, Jack Rudoni, Patrick Jones, och Oliver Turton återfinns på skadelistan för laget

Huddersfield - Bristol City championship

Bristol City

Laget finner vi på en 14e plats med raden 7-4-8 och en målskillnad på 20-21. Laget kommer senast från en hemmaförlust mot Norwich där man förlorade med uddamålet efter inhopparen Adam Idah hittade nätet för Norwich i 90+5. Bristol ledde matchen i halvtid, men ett självmål av högeryttern George Tanner gav Norwich ny energi av lyckas söka dom tre poäng som krävdes för att placera sig precis ovanför Bristol i tabellen.
Haydon Roberts, Andy King, Nahki Wells, Rob Atkinson och Ayman Benarous återfinns på lagets skadelista.

Speltips – Hur spelar vi Huddersfield – Bristol City

I matchen mellan Huddersfield-Bristol finner vi att värdet ligger i 1X2 marknaden. Huddersfield sitter med 2-4-3 på hemmaplan och har endast fått med sig en vinst på sina sju senaste matcher.
Bristol City å andra sidan har endast fått med sig en poäng på sina fyra senaste matcher. Laget sitter för närvarande med raden 3-2-4 på bortaplan och har dom senaste 4 matcherna inte fått mycket att gå rätt.
Huddersfield har sett betydligt stadigare ut på senaste och har hittat form medans Bristol City gåt åt motsatt håll. Bristol City får vara glada om dom kommer iväg från detta möte med en poäng.

Bethard Sport bonus 980x240
Speldetaljer
Odds: 1.60
Huddersfield - Bristol City
England – Championship
2023-12-09 16:00
Speltips: Huddersfield eller oavgjort (1X)
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.