Speltips Dota2: Team Falcon vs Team Liquid

Team Falcon vs Team Liquid

Andra matchen ut i ESL One Kuala Lumpur 2023 är en av matcherna jag har sett fram mot mest. Den spelas på Måndag 11 december 12:15 och är mellan Topplagen Team Liquid mot Team Falcon. Denna matchen kommer bli riktigt jävla bra! Bolagen håller Liquid som favoriter till hela turneringen samt detta mötet. Jag däremot tror riktigt mycket på Falcon och tror dom kommer chocka. Kommer dock inte spela vinnare på Falcon utan har ett annat riktigt fint spel här jag tror på.

Team Liquid: Ett lag med höga förväntingar

Team Liquid ligger på ranking fyra i världen just nu och har under en längre tid varit ett av topp 5 lagen inom Tier 1. Dom spelar en snabb och enkel Dota. Ibland ser det för enkelt ut när dom spelar. När deras snabba spelstil inte fungerar har dom även kvalitén att vinna matchen om det går late. Ett lag som alltid har ett ess i rockärmen. Efter TI12 där som hade höga förväntningar på sig, och som inte riktigt gick som planerat. Valde Zai att lämna laget. En av mina favoritspelare. Vi får se hur dom klarat sig med Saberlight som kommer fylla hans plats.

Team Falcon: Ett nytt lag med grym form

Team Falcon är ett lag som går från klarhet till klarhet. Laget har precis spelat sin första turnering som nyskapat lag där dom vann hela turneringen, Pinnacle 25 års turnering. Dock var det bara 3-4 lag som faktiskt var i kvalitet att ge dom en match. Men där såg dom oslagbara ut. Och det som inte funkade i Tundra (gamla laget), verkar funka för dom nu. Har otroligt stora förväntningar på detta lag och har en känsla dom kan ta sig hela vägen till final. Dom spelar en kontrollerad och disciplinerad Dota 2 som gör det svårt för andra lag att spela sitt spel. Inte många misstag som kommer från denna lineup.

Speltipset

Speltipset kommer bli över 39,5 minuter map 1. Trotts Liquid är ett lag som spelar snabbt så har jag en känsla Falcon kommer ge Liquid en bra match på måndag och den kommer inte avgöras snabbt. Förväntar mig Falcon sätter käppar i hjulet för liquid. Inte låter dom springa iväg med matchen och det minst blir ett game på 40-50 min där inget av lagen vill göra misstag och förlora.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1,9
Team Falcon vs Team Liquid
ESL One Kuala Lumpur 2023
2023-12-11 12:15
Speltips: Över 39 minuter map 1
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.