Speltips Dota2: Invictus Gaming vs LGD Gaming

Invictus Gaming vs LGD gaming dota 2

Äntligen är det dags för Tier 1 Dota 2 igen, ESL One Kuala Lumpur 2023. Dom lagen jag har bäst koll på och brukar ge mig bäst med utdelningen! Matchen spelas på måndag 11e december klockan 12:15 och är mellan två Av topplagen från Kina. Invictius Gaming mot LGD. Detta kommer bli en bra och jämn match då båda lagen förväntas gör bra ifrån sig och ligga i toppen av turneringen. Eftersom det är en bo2 är det lite svårt att avgöra vinnare då dom har en tendens att ofta sluta 1-1. Men ser LGD som klara favoriter här.

LGD: Kinas stolthet

LGD är just nu det bästa laget från Kina i världen och ligger på en ranking 5:a i världen. Dom spelade riktigt bra i TI12 och var ett litet tag favoriter till finalen då dom såg oslagbara ut. Men tyvärr gick det inte riktigt som dom hade tänkt sig och efter ett felfritt gruppspel så tog deras resa slut i slutspelet. Dock spelade dom riktigt jävla bra och underhållande Dota. Dom använde sig av många olika strategier och spelstilar och man viste aldrig riktigt vad man skulle få se. Det var alltid underhållande när man kollade deras matcher. Förväntar mig samma sak på måndag.

Invictius Gaming: Ett lag med stor potential

Invictius Gaming är det andra topplaget i Kina just nu strax bakom LGD. Inför denna turneringen har dom en ny lineup som är rätt hypad. Några av spelarna har tidigare spelat för LGD dessutom. Så matchen på måndag är inte bara viktig för det är första matchen i gruppspelet för dom. Det är även rivalitet då det är dom två bästa Kinesiska lagen som möts, och tidigare lagkamrater och rivaler. Svårt att säga exakt hur bra Invictius kommer vara, men kvalitén finns helt klart där i laget för vara ett av top 10 lagen just nu. Ska bli otroligt spännande att se hur dom spelar på måndag.

Speltipset

Speltipset från mig kommer inte bli något på vinnar-marknaden utan istället kör vi ett överspel på kills i map 1. Detta är två lag från Kina som möts. Disciplinerad Dota som oftast kan dra ut lite på det. I jämna möten brukar det bli ett högt med kills. Detta är något jag förväntar mig på måndag då ingen vill förlora map 1 utan det kommer vara den viktigaste mapen. Förväntar mig bra drafts, ett jämnt game fram och tillbaka och linan på 47,5 kills map 1 går över.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1,86
Invictus Gaming vs LGD Gaming
ESL One Kuala Lumpur 2023
2023-12-11 13:15
Speltips: Över 47,5 kills map 1
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.