Speltips Dota2: Azure Ray vs Wawitas Sagazes

Azure Ray vs Wawitas Sagazes

Azure Ray vs Wawitas Sagazes ska spela. Första dagen med gruppspels-matcher i ESL ONE Kuala Lumpar 2023 är avslutad. Var lite blandade resultat. Första dagen är alltid lite svår då man inte vet var man har lagen. 1/2 spel på hemsidan satt och i VIP:en blev det 15,44 Units profit. Hade väntat mig lite bättre på mina pre-game spel. Men livebetten satt precis som dom skulle och räddade upp dagen bra.

För morgondagen har jag hittat ett riktigt fint spel! Det är matchen mellan Azure Ray mot Wawitas Sagazes. Den spelas 12/12 klockan 05.00. Matchen känns rätt självklar innan den ens börjat. Azure spelade bra och enkel dota och såg riktigt övertygande ut. Medan Wawitas Sagazes känns lite lost och inte riktigt passar in i denna turneringen.

Azure Ray: Ett lag som spelade bättre än förväntat

Azure Ray ligger på en stabil 6:e plats i världen just nu efter dagens vinster. Efter två matcher så har som en vinst och en oavgjord med resultatet 3-1 i kartor. Båda deras matcher var mot bra motstånd. Många var chockade hur bra Azures nya lineup faktiskt spelade. Om dom fortsätter spela samma typ av Dota som idag kommer dom inte ha några problem med en enkel 2-0 seger imorgon. Helt klart över förväntan hur bra dom spelade! Ska bli roligt att se dom spela igen!

Wawitas Sagazes: Ett lag som inte riktigt hör hemma här

Wawitas Sagazes är ett lag utan ranking för tillfället vilket också märktes på hur dom spelade idag. Visst, dom lyckades ta en karta från BetBoom. Men det var mer för BetBoom inte tog den seriöst och testa en ny draft. Förutom den kartan såg det förjävligt ut och laget hade inte en chans i dom tre dom förlorade. Imorgon kommer dom få det riktigt svårt mot Azure. Detta laget kommer 100% hamna sist i gruppen!

Speltips

Speltipset blir alltså enkelt, Azure att vinna matchen till 2x pengarna. Väljer köra spelet på expekt och kör med 2 units. Detta sla bara var en enkel 2-0.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 2.0
Azure Ray vs Wawitas Sagazes
Dota 2 – ESL ONE
2023-12-12 05:00
Speltips: Azure Ray att vinna matchen
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.