Speltips Serie A: Cagliari vs AC Milan 27/9

Cagliari vs AC Milan - Serie A

Cagliari vs AC Milan

Botten mot Topp, Cagliari vs AC Milan. Förutom 5-1-förlusten mot Inter har AC Milan fått en nästan perfekt start på säsongen. De vann sin senaste match mot Verona och dominerade mot Newcastle i Champions League. Cagliari å andra sidan har fått en svår start på säsongen. Det nyuppflyttade laget förlorade med 2-0 mot Atalanta förra omgången. Claudio Ranieri påminde sitt lag om att de är i Serie A nu och måste anpassa sig snabbt. Han erkände också att de saknar något i anfallet, vilket är mål. De ligger på plats 19 och har fortfarande inte vunnit en enda match. Vi tror inte att den första segern kommer mot Milan.

Cagliari är i hemsk form

Förra omgången förlorade Cagliari med 2-0 mot Atalanta och hann bara med ett skott på mål. De har två oavgjorda, båda 0-0, och 3 förluster totalt. De har släppt in sex mål och bara gjort ett. Inte nog med det, utan de kämpar också rejält med att skapa chanser. De har några av de sämsta xG-statistiken i ligan. Cagliari har inte heller gjort mål på hemmaplan den här säsongen. De har sju spelare på skadelistan, varav fem av de tveksamma till den här matchen. Under en match visar data att de tenderar att bli riktigt djupt spelade av sitt motstånd och försöker vara så direkta som möjligt när de återtar bollen

Cagliari vs AC Milan - Serie A

AC Milan vet hur man attackerar dessa matcher

Milan ligger för närvarande på andra plats efter att ha förlorat med 5-1 mot Inter Milan. Förutom det resultatet har de gjort en bra säsong. De vann sin senaste match med 1-0 mot Verona, men det var inte vackert. Stefan Pioli bytte till en 3-4-3-uppställning istället för sina vanliga 4-3-3, på grund av skador på ytterbackarna Kalabrien sedan Theo Hernandez. Båda verkar vara redo för Cagliari.

Milan har gjort tio mål och släppt in sju, fem av dem kommer mot Inter. Både Giroud och Leao visar stor form, med sju och fyra mål. Det är också första gången sedan april Milan klarar av rygg mot rygg. Dessutom har de poäng i alla sina matcher i ligan den här säsongen. Deras huvudmålvakt, Maignan, är skadad, och Krunic är tveksam. Kalulu och Bennacer är också borta till denna match.

H2H och nyckelstatistik

På sina senaste 10 matcher har Milan vunnit åtta, två har slutat oavgjort och Cagliari har vunnit noll. Dessutom har Cagliari bara gjort mål i en av de senaste sju matcherna mot Milan. Fem og Milans segrar har blivit med 2+ mål.

Nyckelstatistik:

1. Milan har vunnit åtta av de senaste tio matcherna mot Cagliari

2. Cagliari har bara gjort ett mål den här säsongen

3. Cagliari har bara gjort ett mål mot Milan på de senaste sju H2H-matcherna

4. Stefan Pioli har bara slagit två sidor oftare än Cagliari i sin karriär (W13, D5, L5,)

5. Milan har gjort mål i alla sina ligamatcher den här säsongen

Sammanfattning

Cagliari kämpar för att göra mål efter uppflyttningen till Serie A, med endast ett gjorda mål den här säsongen. Förtroendet för att förbättra den statistiken kommer inte att vara hög med tanke på att värdarna har misslyckats med att göra mål i sex av sina senaste sju H2H mot AC Milan.

Milan kommer från back-2-back clean sheets och har gjort mål i alla sina matcher den här säsongen. De har också utmärkt H2H-statistik mot Cagliari. Vi tror att Cagliaris kamp i Serie A kommer att fortsätta. Känslan är att Milan vinner, och det är stor sannolikhet att de vinner med 2+ mål. Därför väljer vi att spela AC Milan asiatiskt handicap -1 med ett odds på 1,98.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.98
Cagliari - Ac Milan
Italien – Serie A
2023-09-27 18:30
Speltips: Ac Milan -1 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.