Speltips LaLiga 2: Racing Ferrol vs Zaragoza 25/9

Racing Ferrol vs Zaragoza - Laliga2

Ferrol vs Zaragoza – Ett guldkorn att plocka

Vi har hittat ett guldkorn som vi vill dela med oss till er, det är matchen mellan Ferrol vs Zaragoza i LaLiga2 – omgång 7. Matchen börjar klockan 21:00 och vi tror oss ha hittat något som är förväntansfull bra.

Ferrol matchfakta

Ferrol kämpade hårt i sin senaste match mot Eibar, men kunde tyvärr inte göra mer än att förlora med 2-0. De var ganska passiva från början och hade svårt att skapa målchanser. Det var främst hemmalaget som var mer konkreta och effektiva i sina anfall, medan Ferrol var begränsade till en mer defensiv och passiv roll. Trots att de inte har vunnit på de tre senaste matcherna, ligger de fortfarande relativt högt upp i tabellen med en nuvarande statistik på 2 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust.

Racing Ferrol vs Zaragoza - Laliga2

Zaragoza matchfakta

Zaragoza å andra sidan har haft en fantastisk start på säsongen, men deras vinnande svit bröts senast när de endast lyckades ta en poäng i en 1-1-match hemma mot Racing Santander. Matchen var betydligt mer passiv än förväntat, och båda lagen gjorde mål mot slutet av första halvlek. Tyvärr lyckades inte Zaragoza vara så dominanta som vanligt, och de hade en dålig dag med meningslöst bollinnehav. Detta var deras första match utan en seger, men de har fortfarande en imponerande rekord på 5 vinster, 1 oavgjord och ingen förlust.

Zaragoza kan göra alla mål

Det är svårt att föreställa sig att Zaragoza skulle vara så svaga och handlingsförlamade två gånger i rad. Trots att Ferrol är ett konkurrenskraftigt lag, förväntas Zaragoza ha övertaget och kunna segra i matchen. Det skulle inte vara en stor överraskning om de även lyckas hålla nollan och inte släppa in några mål från Ferrol. Zaragoza har visat en imponerande defensiv stabilitet och har endast släppt in 1 mål på hela säsongen.

Hur spelar vi – Speltips

Sammanfattningsvis förväntas matchen mellan Ferrol vs Zaragoza bli en intressant tillställning. Ferrol kämpar för att hitta sin form och har haft svårt att skapa farliga målchanser. Å andra sidan har Zaragoza haft en fantastisk start på säsongen och har varit dominanta både offensivt och defensivt. Det förväntas att Zaragoza kommer att ha övertaget och kunna ta med sig tre poäng från matchen. Det återstår att se om Ferrol kan överraska och störa Zaragozas framgångssvit.

Bethard Sport bonus 980x240
Speldetaljer
Odds: 1.53
Ferrol - Zaragoza
Spanien - La Liga 2
2023-09-25 21:00
Speltips: Över 1.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.