Speltips: FC Nordsjælland vs Hvidovre HT/FT 25/9

nordsjælland vs hvidovre - Superliga danmark

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland vs Hvidovre. Hemmalaget kommer till den här matchen med ett starkt självförtroende efter sin senaste vinst i Conference League. I den matchen besegrade de Fenerbahçe med 3-1 och Oliver Villadsen stod för det enda målet för FC Nordsjælland (55′). Inför den här matchen förväntar vi oss att FC Nordsjælland kommer att dominera och ta ledningen både i halvtid och fulltid.

I de senaste sex matcherna har Johannes Thorups FC Nordsjælland lyckats göra totalt 12 mål, vilket ger dem ett genomsnittligt antal mål per match på 2. Detta indikerar att deras offensiv är i bra form.

Vad gäller hemmafördel är FC Nordsjælland oslagbara på hemmaplan, med sju raka matcher utan förlust i ligan.

Hvidovre

Hvidovre å andra sidan har haft det tufft på sistone och kommer från en förlust mot Lyngby BK i Superligaen. I den matchen hade Hvidovre 57% bollinnehav och 12 skott på mål, men endast ett skott på mål. Lyngby BK lyckades däremot få 15 målchanser, varav 5 på mål, och vann med 1-0.

En tendens att åtminstone ett av lagen inte lyckas göra mål i Hvidovres matcher har varit ganska konsekvent på sistone, med 5 sådana tillfällen i de senaste 6 matcherna. Det innebär att motståndarlagen har lyckats göra 9 mål mot Hvidovre, medan Hvidovre har lyckats göra 9 mål. Det återstår att se om den här trenden fortsätter i den här matchen.

När det gäller bortamatcher har Hvidovre inte vunnit på sina senaste 4 ligamatcher.

nordsjælland vs hvidovre - Superliga danmark

Lagnyheter

FC Nordsjælland: FC Nordsjællands tränare Johannes Thorup kan vara glad över att ha ett helt skadefritt lag att välja från inför den här matchen. Det ser ut som att Tigrene kommer att använda sig av en 4-3-3-formation i matchen, med startelvan inkluderande Andreas Hansen, Oliver Villadsen, Lucas Hey, Adamo Nagalo, Martin Frese, Mohammed Diomande, Jeppe Tverskov, Daniel Svensson, Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen och Andreas Schjelderup.

Hvidovre: Hvidovres tränare Per Frandsen har bara en skadad spelare att oroa sig för, och det är Marc Nielsen som är borta på grund av en fotfraktur. Förväntat lineup för Hvidovre är troligtvis en 3-4-3-formation med Filip Djukic, Nicolai Geertsen, Daniel Stenderup, Matti Olsen, Ahmed Iljazovski, Martin Spelmann, Jonas Gemmer, Philip Rejnhold, Lirim Qamili, Simon Makienok och Marcus Lindberg.

Speltips nordsjælland vs hvidovre

Vi förutspår att FC Nordsjælland kommer att skapa många målchanser och träffa målet med framgång i den här matchen. Med tanke på deras starka form och hemmafördel förväntar vi oss att de kommer att leda både i halvtid och fulltid. Så vårt speltips är att satsa på att FC Nordsjælland vinner både halvtid och fulltid. Lycka till!

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.66
Nordsjælland - Hvidovre IF
Danmark – Superliga
2023-09-25 19:00
Speltips: Nordsjælland HT/FT
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.