Speltips Serie A: Bologna – AC Milan 21/8

Bologna - AC Milan - Speltips - Serie A

Förhandsvisning av Bologna mot AC Milan

Äntligen har Italienska Serie A dragit igång och i den första omgången tar Bologna emot gästerna AC Milan. Matchen spelas i Stadio Renato Dall’Ara i Bologna och börjar 20:45. För att kämpa om en topp placering i Serie A tabellen mot rivaler som Juventus, Inter, Atalanta och Napoli, behöver AC Milan visa att Bologna inte är ett hinder mot deras 3 poäng.

Matchfakta för Bologna

Bologna avslutade på nionde plats i Serie A-tabellen och har inte varit på topp under det senaste året. Hemmalaget vann enkelt med 2-0 mot Cesena förra veckan och kommer att försöka uppnå ett liknande resultat i den här matchen.

Å andra sidan säkrade AC Milan en fjärdeplats i ligatabellen förra säsongen och har varit ganska imponerande under Stefano Pioli. Rossoneri vann med 4-2 mot Novara i sin förra match och kommer att vara självsäkra inför den här matchen.

Bologna - AC Milan - Speltips - Serie A

Matchfakta för AC Milan

◼️ AC Milan har ett bra nyligen facit mot Bologna och har vunnit 26 av de senaste 40 matcherna mellan lagen, jämfört med Bolognas fem segrar.

◼️ AC Milan är obesegrade i 26 av sina senaste 27 matcher mot Bologna i Serie A, med sin senaste förlust i tävlingen med 1-0 i januari 2016.

◼️ AC Milan är obesegrade i sina senaste 17 bortamatcher mot Bologna i Serie A, med sin senaste förlust med 2-0 i mars 2002.

◼️ AC Milan och Bologna möts i sina öppningsmatcher av en Serie A-säsong för fjärde gången i deras historia – AC Milan har vunnit två av de tre tidigare sådana matcher.

◼️ AC Milan har inte spelat oavgjort i sina senaste 11 öppningsmatcher i Serie A.

Speltips motivering

AC Milan har en bra trupp till sitt förfogande men har inte levt upp till förväntningarna under de senaste månaderna. Spelare som Christian Pulisic och Samuel Chukwueze imponerade under försäsongsturnén och kommer att försöka göra avtryck i helgen.

Bologna kan vara farliga när de är på topp, men kommer att ställas mot en formidabel motståndare i den här matchen. AC Milan är det bättre laget för tillfället och bör kunna vinna den här matchen.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.98
Bologna - AC Milan
Italien - Serie A
2023-08-21 20:45
Speltips: Milan vinst
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.