Speltips Premier League: Wolves – Brighton 19/8

Wolves - Brighton - Premier League, speltips

I den andra omgången av den engelska högstaligan kommer Brighton att resa till Wolverhampton, Molineux Stadium för att möta Wolves. Båda lagen har visat prov på imponerande prestationer hittills och matchen förväntas bli en riktigt spännande tillställning.

Wolves matchfakta

Wolves imponerade verkligen i sin senaste match mot United, där de blev bestulna på en poäng efter att domaren ignorerade en solklar straff i slutminuterna. Trots att de har förlorat några nyckelspelare från förra säsongen, ser Wolves ut att ha en stark trupp som kan överraska många lag i årets liga.

Brighton matchfakta

Brighton å andra sidan har som vanligt förlorat några av sina bästa spelare till de stora klubbarna. Denna gång har de tappat Caceido och MacAllister, vilket kan vara ett hårt slag för laget. Trots detta är Brighton fortfarande ett lag att räkna med och har potentialen att göra bra ifrån sig i matchen mot Wolves.

Wolves - Brighton - Premier League, speltips

Ett offensiv som visar toppklass

En aspekt som verkligen fångar min uppmärksamhet när det gäller Wolves är deras skottspel. I sin senaste match mot United hade de hela 23 avslut, vilket visar på deras offensiva styrka. Dessutom hade de under förra säsongen ett genomsnittligt antal skott per match som ligger i fas dagens linje. Detta är något som definitivt kan ge Wolves en fördel i dagens match.

Hörnor och farliga situationer

En annan faktor som jag har lagt märke till är Wolves förmåga att skapa farliga målchanser genom hörnor. Hemmalaget har lyckats överträffa linjen för antal hörnor i 4 av sina 5 senaste hemmamatcher. Detta är något som kan vara till deras fördel mot Brighton, vars försvar inte är lika tätt som Uniteds. Genom att utnyttja sitt hörnspel kan Wolves skapa farliga situationer framför Brightons mål.

Vill man ha hörnspel på över 3.5 till Wolves finns det spelet på Bethard till fina 1.58

Bethard Sport bonus 980x240

Sammanfattningsvis förväntar jag mig en spännande match mellan Wolves och Brighton. Wolves har visat prov på ett starkt skottspel och förmåga att skapa farliga målchanser genom hörnor. Brighton å andra sidan är ett bra lag som kan ta för sig. Men med tanke på Wolves offensiva styrka och deras fördel i skottspel och hörnspel, tror jag att hemmalaget har en bra chans att fylla linorna idag. Det blir definitivt en match att se fram emot!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.84
Wolves - Brighton
England - Premier League
2023-08-19 16:00
Speltips: Wolves över 11.5 skott i matchen
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.