Speltips Dota 2: Thunder Awaken – Infinity 18/8

Thunder awaken - infinity dota 2 hero

Idag är det dags för ännu en spännande match mellan Thunder Awaken (TA) och Infinity. Enligt mig och spelbolagen är det redan klart på förhand vem som kommer att vinna denna match. TA, som vi hade som vinnare i vår förra rekommendation, gjorde jobbet enkelt och vann med 2-0 mot Acatsuki precis som vi förutspådde. Imorgon siktar vi på liknande spel.

Thunder Awaken – hållit nollan i 6 matcher

Matchen äger rum den 18/8 klockan 22:00 och spelas i bäst av tre Maps. Båda lagen kommer från Peru och känner varandra väl. TA ligger fortfarande på en stabil 11:e plats på världsrankingen, medan Infinity ligger på plats 69 och är ungefär av samma klass som TA:s senaste motstånd, Acatsuki. Det finns mycket som talar för en enkel seger för TA i denna match. De har vunnit hela 7 av de senaste 8 mötena mot Infinity under året! Dessutom har de hållit nollan i sex av dessa möten.

Infinity inte i samma klass som TA

Med en fördel på 14-3 i Maps mellan lagen visar det tydligt hur bekväma TA är med att möta Infinity. En annan anledning till att vi tror på TA är deras form just nu, speciellt efter att ha sett dem spela igår där de spelade felfritt och krossade sitt motstånd. Bra draft, bra spelplan och förståelse från början till slut. Dessutom kan man inte bortse från klasskillnaden och världsrankingen, där TA helt enkelt är det bättre laget på förhand.

Thunder awaken - infinity dota 2 hero

Speltips som har högt värde

Det raka vinstspelet kanske inte har det mest attraktiva oddset, men vi ser ändå ett spelvärde här imorgon med lite högre units. Vi rekommenderar att lägga 3 units på TA som vinnare till oddset 1,54.

Det andra spelet vi rekommenderar är att TA vinner med 2-0. Det motsvarar också TA -1,5 i karthandicap, vilket ger samma resultat som 2-0. Vi rekommenderar att investera 1 unit på detta spel till oddset 2,48.

Kom ihåg att bara följa spelen om du själv tror på dem och spela endast med units anpassade till din egen spelkassa och vad du känner dig bekväm med.

Båda spelen finns tillgängliga på Pinnacle.

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 2.48
Thunder Awaken - Infinity
Dota 2 - EPL World Series
2023-08-18 22:00
Speltips: Thunder Awaken -1.5 karthandicap och Thunder Awaken Vinst
Stake: 3 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.