Speltips Championship: Leicester – Cardiff 19/8

Leicester - Cardiff - Championship speltips

Det är dags för omgång 3 i den engelska ligan Championship Där Leicester tar emot gästerna Cardiff. Vi förväntar oss att det kommer bli en målrik match med många fina lägen och ett flertal olika spelalternativ att överväga. Matchen kommer spelas 16:00 på lördag i King Power Stadium i Leicester.

Leicester matchfakta

I den här matchen tror vi att Leicester kommer att dominera spelet och ha många fina lägen att göra mål. De har visat bra form och har vunnit sina två första matcher i Championship. Med Dewsbury-Hall K. som har gjort mål och assisterat i de senaste matcherna, ser det ut som att han kommer att vara en viktig spelare i Leicesters anfallsspel.

Leicester - Cardiff - Championship speltips

Cardiff matchfakta

Å andra sidan har Cardiff haft en tuff start på säsongen och har bara en poäng efter två omgångar. De har haft svårt att hålla emot motståndarna och har släppt in mål i båda sina matcher. Mot Queens Park Rangers hade de ingen chans och förlorade med 1-2. Det verkar som att Cardiff behöver förbättra sitt försvarsspel om de ska ha en chans att vinna mot Leicester.

Flera fina alternativ till speltips

Med tanke på Leicesters starka form och hemmaplansfördel tror vi att de kommer att ta hem segern i den här matchen. Ett handicapspel på Leicester kan vara ett bra alternativ för spelare som letar efter högre odds. Dessutom kan en halvleksdominans för Leicester vara ett intressant spelalternativ att överväga.

För att summera våra speltips för matchen mellan Leicester och Cardiff: Vi tror att Leicester kommer att dominera spelet och ha många fina lägen att göra mål. Ett handicapspel på Leicester och en halvleksdominans för Leicester kan vara intressanta spelalternativ att överväga.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.88
Leicester - Cardiff
England - Championship
2023-08-19 16:00
Speltips: Leicester -1.0 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Push
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.