Speltips E-sport: Thunder Awaken – Acutsuki 16/8

Dota 2 Thunder Awaken - AcatSuki EPL World Series

Det är äntligen dags för ännu en spännande Dota-match mellan två peruanska lag, Thunder Awaken och Acatsuki. Matchen kommer att äga rum den 16:e augusti klockan 22.00, och båda lagen har visat fram fötterna på den globala rankingen. Thunder Awaken, som är rankade på en imponerande 11:e plats i världen, är definitivt favoriter inför mötet. Å andra sidan har Acatsuki också klättrat på rankingen på senare tid och befinner sig nu på plats 55.

Thunder Awaken har spelat nonchalanta

Oddsen för denna match är relativt jämna, men personligen ser jag Thunder Awaken som de stora favoriterna. Det verkar som att spelbolagen är något tveksamma inför denna match, då Thunder Awaken har förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Det är viktigt att notera att dessa förluster kom efter åtta raka vinster, och det kan vara så att laget spelade lite nonchalant i de förlorade matcherna.

Thunder Awaken - Winner vs Acatsuki - Dota 2

AcatSuki har klättrat i ranking snabbt

Acatsuki å andra sidan har haft en bra vinstsvit på senare tid, även om det har varit mot mediokra lag. Det är dock värt att nämna att alla dessa lag har en högre ranking än Acatsuki själva. Trots detta tror jag att Thunder Awaken kommer att säkra segern i denna match. Oddset för en rak vinst för Thunder Awaken ligger på 1,7 gånger insatsen, vilket jag anser vara ett mycket bra spelvärde. Jag kommer att satsa 2 units på detta spel.

Dota 2 Thunder Awaken - AcatSuki EPL World Series

Två spel under samma match

Utöver den rak vinsten har jag även ett sidospel för map 1. Linjen för över/under antal dödade hjältar i map 1 är satt väldigt högt, närmare bestämt 55,5 dödade hjältar. Jag har svårt att se att det kommer att gå över den linjen. Jag tror att Thunder Awaken kommer att dominera det första spelet och att det kommer att vara färre än 45 dödade hjältar. Om Acatsuki mot förmodan skulle få en tidig ledning och sedan snowballa spelet och vinna, kommer linjen också att gå under. Det enda som kan förstöra detta spel är om spelet blir väldigt sent och går in i ett så kallat late game. Men även om det skulle hända tror jag att linjen på 55,5 dödade hjältar är väldigt hög. Så jag kommer att satsa 1 unit på under 55,5 dödade hjältar i map 1.

Thunder Awaken - Acatsuki Dota 2 EPL World Series kills

En spännande match att se fram emot

Det blir spännande att se hur denna match utvecklar sig imorgon. Dota är ett spel med många variabler, och det är alltid svårt att förutse exakt hur det kommer att gå. Men med Thunder Awakens starka ranking och Acatsukis nyliga framgångar mot högre rankade lag, tror jag att det kommer att bli en intressant och tät match. Så håll tummarna och följ med när dessa peruanska lag möts i en spännande Dota-duell imorgon kväll!

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1.86
Thunder Awaken - AcatSuki
Dota 2 - EPL World Series
2023-08-16 22:00
Speltips: Thunder Awaken vinst Totalt antal kills under 55.5 - Map 1
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.