Speltips Premier League: Crystal Palace – Arsenal 21/8

Crystal Palace - Arsenal Speltips - Premier League

Dagens Londonderby mellan Crystal Palace och Arsenal äger rum på Selhurst Park, och förväntas bli en riktigt spännande match. Båda lagen kommer från segrar i sina senaste matcher och är redo att göra upp om tre poäng.

Crystal Palace matchfakta

Crystal Palace imponerade verkligen i sin senaste match mot nykomlingen Sheffield, där de vann med 1-0. Det som var mest anmärkningsvärt var att Palace spelade mycket mer offensivt än förra säsongen, där de ofta förlitade sig på kontringsspel. Detta är en positiv förändring som kan ge laget en fördel i dagens match mot Arsenal. Dock har de också drabbats av ett tungt spelartapp i form av Wilfried Zaha som gått till Galatasaray, vilket kan påverka deras offensiva spel.

Arsenal matchfakta

Å andra sidan kommer Arsenal också från en seger i sin senaste match, där de besegrade Nottingham med 2-1. Efter att ha tappat tempo och form under andra halvan av förra säsongen, har Arsenal förstärkt sin trupp med namn som Declan Rice och Kai Havertz. En seger i dagens match är verkligen ett måste för Arsenal om de vill hänga med i toppen av tabellen och utmana Manchester City om Premier League-titeln. Manchester City tog en seger mot Newcastle i sin senaste match och förväntas vara Arsenals största rival i jakten på ligatiteln.

Crystal Palace - Arsenal Speltips - Premier League

Motivering av speltips

När vi tittar på tidigare möten mellan Crystal Palace och Arsenal under förra säsongen, kan vi se att Arsenal var det starkare laget. De vann båda matcherna med resultatet 4-1 och 2-0. Med tanke på hur transferfönstret har sett ut och de förstärkningar som Arsenal har gjort, tror jag att de kommer att dominera på målfronten även i dagens match.

Sammanfattningsvis förväntar jag mig en spännande match mellan Crystal Palace och Arsenal. Crystal Palace har visat upp ett mer offensivt spel jämfört med förra säsongen, men har också drabbats av ett tungt spelartapp i form av Wilfried Zaha. Arsenal å andra sidan har förstärkt sin trupp och är i behov av en seger för att hänga med i toppen av tabellen. Med tanke på tidigare möten och Arsenals förstärkningar, tror jag att målmarknaden kommer att vara intressant i dagens match. Det blir definitivt en match att se fram emot!

Vill ni läsa andra speltips, kolla in vår speltips sida

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.75
Crystal Palace - Arsenal
England - Premier League
2023-08-21 21:00
Speltips: Arsenal över 1.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.