Speltips Saudi: Al Nassr vs Al Ahli 22/9

Al Nassr vs Al Ahli - Saudi Professional League

Al Nassr vs Al Ahli

Idag har vi en match mot två giganter i Saudi Professional League. Al Nassr vs Al Ahli. Al Nassr med Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Aymeric Laporte med flera, kontra Al Ahli med stjärnor som Roberto Firmino, Riyad Mahrez, Edouard Mendy med flera. Det luktar att den här matchen kommer att ha många mål.

Al Nassr i form efter en långsam start

Al Nassr kommer att vara värd för Al Ahli på fredag i en storsäljande Saudi Pro League-match. De två lagen är åtskilda med tre poäng på ställningen med tredjeplacerade Al Ahli som sitter ovanför Al Nassr på sjätte plats. Al Nassr har sakta klort sig upp i tabellen efter en tuff start på säsongen. Efter att ha förlorat sina två första ligamatcher har Luis Castros män vunnit fyra på trav och samlat på sig 12 poäng.

Denna glödheta form har dem fyra poäng från topplatsen. Knights of Najd har nu vunnit sex raka matcher i alla tävlingar med den senaste i Champions League. Al Nassr slog Irans Persepolis med 2-0 på bortaplan på tisdagen för att inleda turneringen på rätt fot. Al Alami är obesegrade i tre möten med Al Ahli och har vunnit två gånger.

Al Nassr vs Al Ahli - Saudi Professional League

Al Ahli – många gjorda och insläppta mål

Al Ahli studsade tillbaka till vinnande sätt förra helgen efter att ha lidit sin första nederlag före landskampsuppehållet i september. Matthias Jaissles män kämpade för att besegra Al Taawon med 3-2 hemma för att gå upp till 15 poäng. Det var det rätta svaret på deras chock-5-1-mauling av Al Fateh. The Classy återvände till toppen den här säsongen och har vunnit fem av sina sex matcher. De följer ledarna Al Hilal med en punkt. Al Ahli har gjort 13 mål men har släppt in nio gånger vilket är flest av alla lag i topp sex.

Al Nasr vs Al Ahli nyckelpunkter

  1. Båda lagen har gjort mål i de senaste fem mötena mellan dessa två lag
  2. Al Ahli har gjort mål i alla sina sex matcher den här säsongen och fyra av dessa matcher har sett båda lagen göra mål
  3. Al Nassr har gjort mål i sex matcher i rad och hälften av dem har sett båda lagen komma med på målprotokollet
  4. Al Nassr har gjort 18 mål på sex ligamatcher den här säsongen
  5. Al Ahli har släppt in flest mål (9) av lagen i topp sex i Saudi Pro League

Sammanfattning och förutsägelse

Vår förutsägelse för Al Nassr vs Al Ahli är att båda lagen gör mål och över 2,5 mål. Al Nassr och Al Ahli är bland de bästa lagen i den saudiska ligan den här säsongen. Eftersom en vinst i den här matchen kommer att vara ett uttalande resultat för båda, förväntar vi oss att båda lagens attackhot kommer att skina igenom igen. Spelet kan hittas på Expekt via Betbuilder och är generöst eftersom det oftast blir mycket mål i dessa matcher.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.74
Al Nassr Riyadh – Al Ahli SC
Saudiarabien – Saudi Professional League
2023-09-22 20:00
Speltips: Båda Lagen Gör Mål och över 2.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.