Speltips LaLiga: Las Palmas – Barcelona 4/2

Las Palmas vs Barcelona La Liga

Idag torsdag den 4 januari 2024 klockan 21.30 är det dags för fotboll i La Liga. Ett piskat Barcelona gästar Las Palmas. En match som Barcelona verkligen inte har råd att förlora poäng i. CL spel börjar bli hotat om dom fortsätter på samma spår och inte lyckas ändra sin instabila trend.

Las Palmas – Matchinfo

Las Palmas ligger på en stabil tionde placering i tabellen just nu. Exakt i mitten. Det mest imponerade laget har lyckats med än så länge är att dom har näst minst insläppta mål i hela La Liga denna säsongen. Endast 15 insläppta mål på 18 matcher visar att dom iaf gör något rätt i sitt försvarspel! Dock tillhör dom botten tre av lagen som gjort minst mål. Så känns som dom betalar ett högt pris för deras imponerande Defensiv då det inte blir många mål. Men för ett lag som Las Palmas känns det som dom är nöjda med detta. Helt klart dom kommer göra det svårt för Barcelona ikväll. Las Palmas har endast förlorat en hemma-match denna säsongen på åtta matcher vilket är rätt imponerade!

Barcelona – Matchinfo

Barcelona ligger och krigar på plats fyra i La Liga just nu efter 18 matcher spelade. Tio poäng bakom ettan och tvåan så första platsen känns långt bort nu och inte som prio ett för ett lag som ska i vanliga fall kriga om första platsen. Det som känns som viktigare prioritering för laget just nu är att inte tappa mer poäng så man missar CL-spel. Bilbao som är på plats fem i tabellen och flåsar Barcelona i nacken är bara fem poäng bakom med många lika matcher spelade. Viktigt för Barcelona att vinna ikväll mot ett av lagen i mitten av tabellen. Det är just dessa matcherna Barcelona måste börja vinna mer övertygande och få upp sitt spel och självförtroende i igen från. Först och främst måste dom börja göra mer mål vilket verkar vara ett av problemet just nu kontra dom andra i top fyra i La Liga.

Speltips – Hur spelar vi? Las Palmas – Barcelona

Speltipset för denna matchen kommer inte bli någon vinnare. Så som Barcelona spelar just nu vet man aldrig vad som händer. Istället har jag funnit ett riktigt fint spelvärde på hörnor i denna matchen! Både statistiken och min bild över hur matchbilden kommer bli backar detta spelet! Det känns som en No brainer på förhand.

Las Palmas har inte vunnit hörnorna i sju av sina senaste La Liga matcher. Medan Barcelona har vunnit hörnorna rätt övertygande i sina sex senaste matcher. Förväntar mig Barcelona att styra spelet och innehavet ikväll. Las Palmas kommer försvara vilket dom gör bäst och försöka kontra in ett mål. Under tiden kommer Barcelona få träna på att försöka hitta målet vilket verkar vara problem för dom. Allt detta talar för att vårt spel ska sitta enkelt. Ser inte på kartan att Las Palmas får fler hörnor än Barcelona i denna matchen!

Spelet jag kommer köra blir -1 handikapp hörnor för Barcelona. Det är ett spel som bara ska sitta i en match som denna. Jag investerar 3 units här för oddset 1,70 gånger pengarna hos Expekt!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1,70
Las Palmas - Barcelona
Spanien – LaLiga
2024-01-04 21:30
Speltips: Barcelona -1 Hörn Handikapp
Stake: 3 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.