Speltips FA Cup: Brentford – Wolves

Brentford vs Wolves FA Cup

Imorgon fredag den femte januari 2024 klockan 20.15 är det dags för fotboll i England. Vinna eller försvinna för Brentford eller Wolves i den anrika FA-cupen. Två lag där skillnaden på formen är rätt markant just nu. Och enligt mig är det väldigt generöst odds på gästerna. Visst det är cupmatch osv. Men i mina ögon är Wolves helt klart favoriter i detta möte. Något bolagen inte riktigt tycks hålla med om. Det kan vi utnyttja, har hittat ett spel med riktigt fint spelvärde! Häng med!

Brentford – Matchinfo

Brentford har inte haft någon rolig säsong i PL detta året. Efter 19 spelade matcher så ligger dom på en 16e placering. Och är farligt när nedflyttningsstrecket. Speciellt så har tiden innan juluppehållet varit tuff. Där fem raka förluster talar sitt klara språk att saker inte funkar som det är tänkt inom klubben. Speciellt med tanke på att iaf fyra av dom senaste fem matcherna inte är mot topplag och i praktiken matcher dom ska ha en chans i. Så tung period just nu för Brentford. Och inte direkt bästa tänkbara rebound-matchen imorgon.

Inför matchen imorgon tror jag inte direkt självförtroendet är på topp. Med tanke på att det var just mot Wolves man torskade hemma mot med 1-4. En förlust som måste ha gjort ont. Ibland kan lag använda en sån förlust som bränsle. Men just nu ser inte spelet bra ut för Brentford och jag tror nog dom själva är lite rädda för matchen imorgon. Hjärnspöken om att samma resultat ska upprepa sig även nu måste finnas där och spöka i deras huvuden. Dessutom tror jag fokusen inom klubben just nu ligger att hålla sig kvar i PL, och att fokusen på FA-cupen inte är det viktigaste just nu. Hur anrik turneringen än är.

Wolves – Matchinfo

Wolves ligger just nu efter 20 spelade matcher i mitten av PL, en stabil men inte så sexig elfte placering. Det som är mer sexigt är deras senaste trend och resultat. Tre raka vinster har ställt laget i ett nytt ljus. 4-1 mot Brentford, 3-0 mot Everton samt viktigaste, 2-1 mot Chelsea. Är detta vändningen för Wolves? Har dom äntligen fått spelet att klaffa igen? Mål kan dom iaf helt klart göra! Det har dom visat dessa tre matcher. Hålla tätt bakåt funkar också. Ska bli intressant att se hur länge detta kan hålla i sig.

Inför matchen imorgon tror jag Wolves känner sig rätt säkra med att gå vidare från 32-dels finalen. Att precis krossat Brentford på bortaplan med dessutom 4-1 måste boostat deras självförtroende något rejält inför denna matchen. Att man dessTror inte dom kommer underskatta sitt motstånd pågrund av detta. Utan helt enkelt bara använda det till sin fördel och gå in och vinna matchen. Inbördes ser också riktigt bra ut då man vunnit båda matcherna förra året med en målskillnad 6-1. Samt att man endast har förlorat två matcher av dom tio senaste lagen mötts. Sex vinster och två oavgjorda.

Speltips – Hur spelar vi? Brentford – Wolves

Som ni kanske förstår så favoriserar jag Wolves rätt hårt i detta mötet. Jag ser egentligen inte mycket annat än vinst i detta mötet. Dock tror jag inte det blir lika lätt som senast när dom möttes. Tror mer på en 1-2 seger till Wolves denna gången.

Spelet jag kommer köra på är Wolves att vinna minst en halvlek till oddset 1,96x pengarna hos Expekt.

Tycker detta är det bästa spelvärdet för matchen och kommer köra 3 units på det.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1,96
Brentford - Wolves
England – FA Cup
2024-01-05 20:15
Speltips: Wolves att vinna minst en halvlek
Stake: 3 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.