Speltips Copa Del Rey: Elche – Girona 6/1

Elche Girona Copa Del Rey

Imorgon lördag den sjätte januari 2024 klockan 18.00 beger vi oss mot Spanien för ännu mer fotboll! Det är dags för cup och luriga matcher väntas som alltid i den spanska-cupen. Dock har ögonen fastnat på en match som i min bok är riktigt bra och där oddset är alldeles för högt enligt mig. Matchen som nalkas är Elche mot Girona. Ett svagt Elche som krigar på i mitten av tabellen i andra divisionen i Spanien. Kontra Girona som har chockat hela fotbollsvärlden genom att slås om förstaplatsen i La Liga. Även om Girona kommer rotera för denna matchen, skulle dom verkligen slänga bort chansen att vinna allt i Spanien i år?

Elche – Matchinfo

Elche som åkte ut La Liga förra året har fått ge sig tillbaka till Segunda där dom ligger och krigar i mitten av en jämn tabell. Trotts dom ligger på en elfte placering så är det bara nio poäng upp till ettan Leganes. Så spel i La Liga nästa år finns fortfarande i drömmarna för Elche-fans. Och det är där jag känner fokusen ligger för den nya tränaren som tog över i mars förra året. Visst att Girona hade varit en fin skalp att få med sig. Men känner att det är en svår nöt att knäcka och man istället har fokus att klättra tillbaka till toppen i Segunda.

Dock ska man inte ta från Elche att dom trivs att spela hemma. Endast två förluster på elva matcher i ligan visar att dom trivs spela hemma för sin publik. Så dom kommer helt klart inte att vika sig plats för Giron inför sina hemmafans. Utan Elche kommer helt klart gå för vinst med sin starkaste elva. Dock saknar dom Oscar Plano som skadade sig i förra matchen. Han är deras ledande målgörare, och lämnar helt klart ett stort håll i truppen när han missar spel. Så även om Elche verkligen vill vinna så tror jag inte det räcker för vinst imorgon.

Elche girona copa del rey
Foto: Daily Sports/Getty Images

Girona – Matchinfo

Girona. Ja var ska man börja egentligen. Vilken drömresa laget gör just nu. Från att sluta på en mitten placering förra året så ligger dom i skrivandes stund på delad första plats med Real Madrid efter 19 spelade matcher. Bara målskillnaden skiljer lagen åt. Sju poäng tillgodo ner till tredjeplatsen där Barcelona ligger och svettas. Och CL spel nästa år för första gången i klubbens historia nalkas!

Gironas bedrifter just nu är STORT! Hoppas verkligen detta håller i sig och man får följa lagets otroliga resa hela vägen i mål! Inför matchen imorgon kommer det ske roteringar vilket är rätt förväntat. Det är trotts all cup och fokusen ligger 100% på att vinna titeln i La Liga. Men detta betyder inte att Girona inte kommer vilja vinna ALLT i år.

Helt klart att dom kommer gå in för att vinna denna matchen. Ja dom kanske inte ställer upp med sin bästa elva. Men avbytarna som får chansen här är helt klart bättre än Elches elva. Cristhian Stuani som ser ut att få starta denna matchen tror jag löser minst ett mål för Girona. Jag har svårt att se annan än vinst för Girona imorgon. Dom har chansen att vinna allt i år och det är inte något jag tror dom bara slänger bort.

Speltips – Hur spelar vi? Elche – Girona

Speltipset som ni kanske redan har förstår blir att Girona vinner matchen på fulltid. Trotts man använder sig av några spelare från bänken är kvalitén helt enkelt bättre. Och man slänger inte bort sin chans att vinna allt i år så enkelt. Förväntar mig en 1-2, 1-3 vinst för Girona.

Så rak vinst Girona spelas för 1,98x pengarna hos Expekt. 3 units investeras här.

Som sidospel för den modige finns även spelet, Girona att vinna båda halvlekar för 6,25x pengarna på samma bolag! Det spelar jag med en kaffepeng för lite spänning när jag ser på matchen!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1,98
Elche - Girona
Spanien – Copa Del Rey
2024-01-06 18:00
Speltips: Girona att vinna matchen på fulltid
Stake: 3 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.