Speltips Dota2: Mars Bet – Level Up 6/1

Mars Bet vs Level Up

Imorgon lördag den 6 januari 2024 klockan 11.00 så hoppar vi över till sporten jag kan bäst och älskar. Dota 2. Det är kvalmatch i BB Dacha mellan två lag vi såg spela nyligen, MB Team mot Level UP. Trotts Bolagen har en tydlig favorit så är denna matchen inte fullt så enkel att förutse enligt mig. Det är Tier 2 lag vi snackar om här, som ligger på samma ranking ungefär.

Båda lagen kan enkelt vinna denna matchen. Allt avgör på dagsform och draft. Så att MB skulle va så tydlig favorit som bolagen försöker påstå är för mig helt fel. Kommer använda mig av oddsdiffen för ett handikappspel som är riktigt fint. Häng med!

Mars Bet – Matchinfo

MB Team är ett lag som ni kanske känner igen vid det här laget. Dom tillhör Tier 2 skiktet inom Dotan och ligger på en ranking plats 53 i världen. Som alla Tier 2 lag så har även MB problem att hålla samma nivå hela tiden. Ena sekunden spelar som super bra och vinner enkelt mot bättre lag. Andra sekunden så förlorar dom en enkel match. Ett bra exempel är att dom för några dagar sen spelade mot just Level UP. En 50/50 match där dom van. Enkelt 2-0 efter ha spelat riktigt bra Dota.

Matchen efter spelar dom sin första kvalmatch mot ett mycket sämre lag. Förlorar 2-1. Så ja Tier 2 Dota kan ibland vara det svåraste och lurigaste att förutspå. Dom kommer helt klart ha en fördel imorgon när dom möter Level UP så här tätt inpå efter precis vunnit 2-0. Men förväntar mig inte alls en lika enkel seger denna gången. Finns en risk dom underskattar Level UP just pågrund av detta och åker på en 2-0 i baken. Dessa två lagen är så pass jämna att det mer handlar om laget som gör minst misstag istället för laget som är bättre. I mina ögon har MB kanske fördelen 55-45 i detta möte. Men det kan verkligen sluta hur som helst.

Level Up – Matchinfo

Level UP är också ett lag ni nog alla känner till vid det här laget. Trotts dom är underdog i detta möte så ligger dom några snäpp framför MB Team på världsrankingen, plats 48. Anledningen till underdogs i detta mötet är nog 2-0 förlusten mot just MB Team några dagar sedan. Dom hade karta ett men slängde bort sin ledning på slutet och förlorade den tyvärr.

Sen så förlorade dom draften i karta två och hade aldrig någon riktigt chans i den kartan. Så 2-0 resultatet var lite missvisande då båda lagen spelade på samma nivå. Tyvärr drog Level UP det kortare strået genom göra fler misstag karta 1. Samt dom gjorde lite fel bedömningar under draften karta två. Typiskt för Tier 2 Dota och det kostade Level UP matchen. Svårt att se dom gör samma misstag imorgon. Det kommer helt klart bli ett jämnare möte och Level UP är ute efter revansch!

Speltips – Hur spelar vi? Mars Bet – Level Up

För spelet jag har valt så använder jag mig av det höga oddset på Level UP. Kommer inte spela rak vinnare på dom även jag tror det finns chans för det. Väljer istället gå på det säkrare alternativet, att Level UP tar minst en karta under matchen.

Så spelet blir, Level UP +1,5 karthandikapp för 1,67x pengarna hos Pinnacle. Jag investerar 3 units här.

Om man vill ha ett sido spel för en liten peng för spänningen kan man spela rätt resultat. 2-1 Level UP för 5,2x pengarna.

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1,67
MarsBet - Level Up
Dota 2 – BB Dacha
2024-01-06 11:00
Speltips: Level UP +1,5 karthandikapp
Stake: 3 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.