Speltips Copa Del Rey: Racing Club Ferrol – Sevilla 7/1

Racing Club Ferrol Sevilla Copa Del Rey

Imorgon söndag den 7 januari 2024 klockan 16:00 så beger vi oss till Spanien igen. Dom två senaste rekarna därifrån gav oss bra utdelning, så jag fortsätter på samma spår. Denna gången har jag hittat en lite lurigare match som kanske en del tycker känns läskig på förhand. Men kollar man statistik och lagens form är spelvärdet galet enligt mig på spelet jag hittat. Matchen är mellan Racing Club Ferrol och Sevilla i Copa Del Rey. Häng med för mina tankar i denna matchen.

Racing Club Ferrol – Matchinfo

Racing Club Ferrol är ett lag som går som tåget just nu i Segunda. Efter 21 spelade matcher så ligger laget på en stabil andraplacering två poäng bakom ettan Leganes. Lyckas dom hålla den placeringen eller till och med knipa förstaplatsen så är La Liga spel garanterat nästa säsong! Stort för klubben om dom lyckas med det! En av nycklarna till lagets framgång är deras starka hemmafacit. På tio spelade hemmamatcher denna säsongen har dom inte förlorat någon! Sex vinster och fyra oavgjorde ger precis hemmafansen vad dom betalar för när dom kommer och stöttar laget!

Självförtroendet och formen är på top inför mötet imorgon, som just är på hemmaplan där man är som bäst. Vad passar inte dessutom som bättre motstånd än ett sargat Sevilla. Som krigar för överlevnad i La Liga och endast har en vinst på 13 ligamatcher. Känslan av att Ferrol går in med inställningen att vinna denna matchen och att dom KAN vinna denna matchen är stor från mig. Kommer inte bli enkelt. Men tror på en 1-0, 2-1 vinst för hemmalaget.

Racing Club Ferrol Sevilla Copa Del Rey
Foto: Sport / Sevilla vs Racing Ferrol

Sevilla – Matchinfo

Sevilla har stora problem just nu. Inget funkar som det ska för laget och dom tycks vara oförmögna att vinna sina matcher. En 16de placering efter 19 spelade matcher och endast en poäng ner till nedflyttning är väldigt skrämmande för Sevilla-fansen just nu. Och man måste verkligen vinna sina matcher i La Liga för att inte riskera katastrofen som börjar bli ett faktum. Detta med start den 15 januari då man möter Alaves på en poäng framför sig i tabellen. Det är exakt dessa matcher man måste ge all focus på och vinna för att minska gapet ner till nedflyttning.

Så om jag hade varit tränare för Sevilla hade jag inte lagt min focus på en Copa Del Rey match. Speciellt inte mot ett av Segundas starkaste hemmalag och där det teoretiskt sett bara skiljer sex placeringar lagen emellan. För att chans att vinna här ser jag att Sevilla måste ge allt mot ett hungrigt och formstarkt Ferrol som inte kommer boka sig hemma. Är man verkligen beredd att offra vad som krävs? En cup match kontra en viktig match I La Liga som handlar om överlevnad. Ja vi får helt enkelt se imorgon men jag tror helt klart Sevilla inte gråter för mycket om dom förlorar denna. Utan deras fokus ligger fortfarande på att hålla sig kvar i ligan.

Speltips – Hur spelar vi? Racing Club Ferrol – Sevilla

Speltipset kommer bli att jag spelar Ferrol vinnare men pengarna tillbaka vid oavgjort. Detta spelas till det sjukt höga oddset 2,8x pengarna hos Expekt. I mina ögon är det på tok för högt om man räknar in alla faktorer till matchen. Säger inte att det är en lätt match någonstans. Men ser helt klart Ferrol som favoriter att vinna denna och momentum är helt klart på deras sida. 1-0, 2-1 är mitt utgångstips men gradera mig med pengarna tillbaka vid oavgjort. 2 units investeras.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 2.81
Racing Club Ferrol - Sevilla
Spanien – Copa Del Rey
2024-01-07 16:00
Speltips: Ferrol vinst, pengarna tillbaka vid oavgjort.
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.