Speltips Dota2: Titan vs Aster 8/1

Titan vs Aster dota2

Dotan har gått riktigt bra på sista tiden i VIP-en. Och vi försöker rida på den vågen. Imorgon måndag den 8 januari 2024 klockan 04:00 har jag hittat ännu en bra match med fint spelvärde! Häng med på mina tankar för kval-matchen mellan Titan mot Aster.

Team Titan – Matchinfo

Titan är ett hyfsat nytt lag. Har inte sett dom spela allt för mycket. Men såg deras senaste match nu i kvalet. Dom saknar för tillfället ranking och det är bara två spelare i laget som är rankade spelare. Så laget känns lite som ett wildcard just nu där man inte riktigt vet nivån på laget. Tillsammans har dom bara spelat tre matcher som lag. Två vinster som är helt okej. Mot Neon samt Mag. Men man förlorade senast mot Azure nu i kvalet vilket var rätt väntat.

[footballwidget]

Imorgon när man möter Aster så är man favoriter enligt bolagen. Jag håller med lite i att dom är favoriter. Men det är väldigt svårt att avgöra på så lite information som vi har av laget. Utan det känns mer som oddset är satt efter Asters dåliga form än att det är Titan som faktiskt ska vara bättre.

BetBoom Dacha tier

Team Aster – Matchinfo

Aster är ett lag som senaste åren alltid har tillhört toppen i inom Tier 1 i Dota 2. Dock efter lite misslyckade resultat i dom senaste turneringarna valde spelarna att gå skilda vägar och det är nya spelare som nu representerar laget. I och med spelarbyten så har laget också tappat i ranking. I skrivande stund ligger laget på plats 43 i världsrankingen. En position som är ovanlig för organisationen. Antar att dom försöker bygga upp lite ranking igen med detta nya lag. Men än så länge har resultaten inte varit där.

Senaste tiden har laget snarare underpresterat och förlorat ovanligt många matcher. många mer än förväntat. Vänder inte trenden snart så kommer Aster helt klart börja fundera på att ändra sin line-up igen. Kvalitén i laget finns helt klart om man kollar individuellt på spelarna och deras ranking. Men som lag har det helt enkelt inte fungerat. Något som kanske ändras i detta kvalet? Känns lite som detta är sista chansen för spelarna om dom vill vara kvar i Aster.

Speltips – Hur spelar vi? Titan vs Aster

Speltipset för denna var jag först lite kluven till. Magkänslan vill spela Aster ren vinnare här. Men när man kollar på lagets form är det lite läskigt. Men på papper är dom helt klart det bättre laget. Efter velat rätt länge så väljer jag att gå för över 2,5 kartor i matchen för 1,91x pengarna hos Pinnacle. 2 Units investeras-

Har otroligt svår att se något av lagen vinna denna 2-0. Magkänslan säger att Aster tar den 2-1. Men känns för risky att spela dom som vinnare då formen helt enkelt inte är där. Just därför över 2,5 kartor blir det perfekta spelet i denna matchen.

Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 1,91
Team Titan - Team Aster
Dota2 – BB Dacha
2024-01-08 04:00
Speltips: Över 2,5 kartor i matchen
Stake: 2 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.