Speltips Dota2: Azure Ray vs Team IHC

Azure Ray vs Team IHC dota2

Spelen på hemsidan och VIP-en bara regnar in vinster. Så det är bara fortsätta på samma spår! Imorgon tisdag den 9 januari 2024 klockan 06:15 är det dags för lite mer Dota. Det är fortfarande kval i BB Dacha som är på tapeten. Lagen som mötts är Azure Ray mot IHC. En klar favorit mot en lurig underdog. Finns inget spelvärde på Azure som förväntas vinna matchen enkelt. Jag har dock lite andra tankar och tycker mig ha hittat ett riktigt fint spelalternativ som gett oss mycket pengar under tiden ni följt mig. Häng med!

Azure Ray

Azure Ray är laget som tog alla med storm när dom slog ut GG i finalen nu senast efter ha varit underläge 2-0. En bedrift som få lag har lyckats med i en final. Speciellt mot ett lag som GG. Efter turneringen har Azure tappat två av sina spelare. Det är dock inget som har påverkat deras form. Och kvalet hittills har varit enkelt för dom då de inte har tappat en enda karta.

Deras världsranking på plats fyra är välförtjänt!Dock så har dom aldrig möt IHC tidigare och jag har en känsla av att det inte kommer bli en så lätt 2-0 seger som alla tror. Azure är duktiga på att underskatta sina motståndare första kartorna. Dom lyckas dock alltid hitta en väg tillbaka och vinna i slutet. Men jag känner jag har deras svaga spot i just detta. Och det är den jag kommer utnyttja i mitt spel. IHC har trotts allt chockat många redan. Ska dom lyckas chocka Azure också?

Pinnacle bonus banner

Team IHC

IHC är ett hyfsat nytt lag som har chockat många detta kvalet hur bra dom faktiskt spelar. Och ena vinsten efter andra trillar in på kontot för dom. Det just därför det är välförtjänt att dom ligger på plats 24e i världen just nu.

Ja, just nu spelar dom bra Dota. Men jag tror nyckeln bakom deras framgång är att de andra lagen inte har knäckt koden till hur dom spelar än. När det kommer så kommer IHC helt klart få det tuffare. Men just nu rider dom på vågen av vinster dom har. Och självförtroendet är nog på top inför imorgon. Tror det passar dom att komma in som underdogs och sen chocka sina motståndare. Det har funkat hittills, kommer det funka imorgon mot ett av kvalets bästa lag?

Speltipset

Spelt jag kör på här kommer bli ett handikappspel på kills i karta 1 för IHC. Jag tror att dom kommer ge Azure än svårare karta än förväntat och att Azure kommer underskatta sitt motstånd. Och därför använder jag mig av det höga oddset på Azure för att få ett fint handikapp istället för att spela vinnare på kartan.

Spelet blir alltså, +12,5 kills för IHC karta 1 för oddset 1,826x pengarna hos Pinnacle. 2 units investeras här.

Speldetaljer
Odds: 1,826
Azure Ray - IHC
BB Dacha
2024-01-09 06:15
Speltips: +12,5 kills handikapp för IHC, karta 1
Stake: 2 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.