Speltips fotboll: Viborg vs Lyngby 28/7

Viborg - Lyngby Cover

Danska högstaligan bjuder på en spännande match i den andra omgången när Viborg tar emot Lyngby på Viborg Station. Båda lagen har förlorat sina första matcher i säsongen och kommer vara ute efter att ta sina första poäng.

Viborg matchfakta

Viborg hade en tuff start på säsongen när de mötte Nordsjälland och förlorade med 4-1. Trots att de tog ledningen tidigt i matchen, kunde de inte hålla emot Nordsjällands anfall och släppte in tre snabba mål. Nordsjällands Nuamah blev matchhjälte med ett hattrick och Viborg hade svårt att sätta käppar i hjulet för motståndarna.

Lyngby matchfakta

Lyngby å sin sida stod för en stark insats mot Köpenhamn, men förlorade ändå med 2-1. De visade prov på god defensiv organisering och höll länge emot Köpenhamns anfall. Men Köpenhamn var för starka och kunde till slut ta hem segern. Lyngby kan vara nöjda med sin insats mot ett starkt motstånd, men behöver nu fokusera på att omvandla sina chanser till mål och ta poäng.

Skadebekymmer i båda lagen

Inför matchen har Viborg några bekymmer med skador och försvarsspelet har varit vingligt. Detta kan vara en svaghet som Lyngby kan utnyttja. Å andra sidan har Lyngby en farlig anfallare i Finnbogasson och kan hota Viborgs försvar. Det blir intressant att se hur Viborg hanterar Lyngbys offensiva hot och om Lyngby kan komma förbi Viborgs försvar.

Med tanke på båda lagens svårigheter att göra mål hittills i säsongen, lockar ett överspel. Det förväntas bli en tät match där båda lagen kommer vara försiktiga och inte släppa till mycket. Ett överspel på antalet mål kan vara ett intressant spel att satsa på.

Viborg-Lyngby-matchbild

Vilket spel passar bäst i Viborg vs Lyngby matchen?

Sammanfattningsvis väntar en spännande match mellan Viborg och Lyngby i den danska högstaligan. Båda lagen har något att bevisa efter förlusterna i första omgången och kommer vara ute efter att ta sina första poäng. Viborg har bekymmer med skador och ett vingligt försvar, medan Lyngby har en farlig anfallare och behöver omvandla sina chanser till mål. Ett överspel på antalet mål kan vara ett intressant spel att satsa på i denna match.

GGBet Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.74
Viborg - Lyngby
Danmark - Superliga
2023-07-28 19:00
Speltips: Över 2.5 mål totalt
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.