Speltips Fotboll: Halmstad BK – Varberg BoIS 29/7

Halmstad BK - Varberg BoIS

I allsvenskans 17:e omgång står vi inför ett spännande Hallandsderby där Halmstad tar emot Varberg på Örjans vall. Det är en match som båda lagen verkligen vill vinna och det förväntas bli en intensiv och underhållande tillställning.

Halmstad matchfakta

Halmstad befinner sig för närvarande på en sjunde plats i tabellen med en stadig rad av tre vinster, tre oavgjorda och två förluster. På hemmaplan har de en målskillnad på 7-6 och har inte lyckats vinna på sina senaste fyra hemmamatcher sedan de besegrade Häcken med 1-0 i början av maj månad. Sedan dess har de spelat en förlust och tre oavgjorda matcher på rad.

Varberg matchfakta

För Varberg är denna matchen av stor betydelse då de kämpar i botten av tabellen. På bortaplan har de en rad av en seger, två oavgjorda och fem förluster, med en målskillnad på 7-14. Det är intressant att notera att Varberg har presterat bättre när de spelar på resande fot.

Vilken marknad lockar mest?

Men idag finns det ett annat spel som lockar mer än att bara titta på 1X2-marknaden. Det förväntas vara en betydande skara supportrar från båda lagen på plats, och det är inte troligt att vi kommer att få se en avslagen match. Med supportrarna i ryggen kommer Varberg att bjuda på bra motstånd, och en marknad som verkar vara av högsta intresse är hörnmarknaden.

Halmstad BK - Varberg BoIS

Under de senaste sex bortamatcherna har Varberg nått över hörnlinan varje gång, och det är högst sannolikt att de kommer att göra det även denna gång. Med deras offensiva spelstil och hårda arbete på planen är det inte konstigt att de skapar många hörnor under sina matcher.

Halmstad å andra sidan har också visat sig vara farliga i anfallsspelet och kommer att försöka skapa chanser framåt. Detta kan leda till fler hörnor för båda lagen och öka möjligheterna till att hörnlinan uppnås.

Så, om du är intresserad av att satsa på denna match, kan det vara värt att titta närmare på hörnmarknaden. Med båda lagen som kämpar för att vinna och med supportrarnas stöd i ryggen förväntas det bli en intensiv och offensiv match där chanserna till hörnor är höga.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.70
Halmstad BK - Varberg BoIS
Sverige - Allsvenskan
2023-07-29 20:00
Speltips: Varberg över 3.5 hörnor
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.