Speltips E-sport: Talon esports – 9 Pandas 29/7

Talon esports Dota 2 e-sport

Imorgon är det dags för en spännande semifinal i lowerbracket. Vi får se världssexan Talon esports, som åkte ut i upperbracket mot Team Liquid på ett brutalt sätt, möta världsfemman 9 Pandas. Det är två riktigt bra lag och jag förväntar mig en jämn och intensiv match. Enligt vadslagsbolagen betraktas Talon som underdogs i detta möte, men jag är faktiskt ganska tveksam till det.

Talon esports imponerande väg

Personligen ser jag Talon Esports som det starkare laget av de två. De har en av de starkaste late games just nu och imponerade stort i sitt senaste möte mot världsettan Liquid. Trots att de förlorade lyckades de spela ett riktigt bra early game och utmanade Liquid tidigt i tre maps. Det är verkligen imponerande med tanke på att Liquid är världens bästa lag och har en fantastisk early/mid game. Som Zai från Liquid sa: “Talon vann egentligen den här matchen”. På sätt och vis gjorde de verkligen det, trots förlusten.

Talon esports logo

Två bra lag möts men ett sticker ut

9pandas är också ett otroligt bra lag, men de hade en tung förlust mot Spirit där de hade en guldledning på 40k men ändå förlorade. Båda lagen är förmodligen påverkade av sina förluster, men jag tycker att Talon förlorade på ett “bättre” sätt. Å andra sidan blev 9pandas utspelade trots sin stora ledning.

När det gäller Dota är det svårt att förlita sig på tidigare möten om det har gått lång tid. Men senast lagen möttes var i juni och då vann Talon esports med 2-0. Det är ett intressant faktum att ta med i beräkningen.

Personligen favoriserar jag Talon i detta möte med en 60-40 fördel och jag väljer att spela på oddset Talon vinst med två units till oddset 2,17, vilket jag anser vara alldeles för generöst. Om Talon spelar som de gjorde mot Liquid och får både sitt starka early/mid game och sitt imponerande late game att fungera, kommer de att vinna detta möte utan problem.

Talon esports expekt 217

Det är verkligen en spännande match att se fram emot och med Talons imponerande prestationer på senare tid är jag övertygad om att de har vad som krävs för att ta sig vidare till nästa steg i turneringen. Så håll tummarna och låt oss se om Talon kan bevisa att de är det starkare laget och ta sig en vinst i denna semifinal.

Vill ni läsa andra speltips, kan ni göra det här!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 2.17
Talon Esports - 9 Pandas
Dota 2 - Slutspel
2023-07-29 11:00
Speltips: Talon Esports vinnare
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.