Speltips fotboll: Sirius – AIK Allsvenskan 31/7

Sirius-aik-allsvenskan

Ikväll är det dags för ännu en spännande match i den svenska högstaligan Allsvenskan, när Sirius tar emot AIK på Studenternas IP i Uppsala. Båda lagen har haft olika starter efter sommaruppehållet. Sirius har drabbats av två raka förluster på hemmaplan, medan AIK har lyckats vinna sina senaste två bortamatcher.

Sirius matchfakta

Sirius återfinns för närvarande på en 12:e plats i tabellen med en rad av 2 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster. På hemmaplan har de en målskillnad på 12-15. Det är ingen överraskning att Sirius befinner sig i den nedre halvan av tabellen, men en spelare som har utmärkt sig under säsongen är Tashreeq Matthews. Han värvades från Varberg förra året och har redan gjort 5 mål och 4 assist. AIK kommer definitivt att behöva vara på sin vakt för att hantera denna farliga spelare.

Sirius-aik-allsvenskan

AIK matchfakta

AIK å andra sidan befinner sig på en 14:e plats i tabellen med en rad av 2 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster på bortaplan. Laget från huvudstaden har än så länge haft en turbulent säsong, men sedan den norske tränaren Henning Bergh tog över har det blivit bättre. 4p inspelade på 3 matcher. Bergh har infört ett 4-4-2-spelsystem och återvärvat mittfältaren Anton Saletros. Sedan dessa förändringar har AIK sett betydligt starkare ut och chanserna att klara sig kvar i Allsvenskan har tycks ha ökat avsevärt.

Intressant fakta om lagen

Det finns även några intressanta fakta mellan dessa två lag inför kvällens match. De har spelat oavgjort i de fem senaste mötena. Dessutom har AIK inte förlorat mot Sirius i de senaste 19 matcherna mellan lagen. Detta kan vara en extra motivation för AIK att fortsätta sin imponerande trend mot Sirius.

Det är alltså en match som båda lagen kommer att gå in med stor motivation och vilja att vinna. Sirius kommer att försöka vända sin negativa trend på hemmaplan, medan AIK kommer att sträva efter att förlänga sin imponerande svit mot Sirius. Det kommer att bli en spännande match där båda lagen kommer att ge allt för att ta tre poäng. Vi får se vem som går segrande ur striden och fortsätter att klättra i tabellen.

Comeon bonus banner stp
Speldetaljer
Odds: 1.70
Sirius - AIK
Sverige - Allsvenskan
2023-07-31 19:00
Speltips: AIK Draw No Bet
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.