Speltips E-Sport: Talon Esports – Team Liquid 27/7

Dota2 speltips warrior heroes

Snart är det äntligen dags för en spännande match mellan Liquid och Talon i slutspelen. Det står mycket på spel i denna match då vinnaren kommer ta sig vidare till finalen i upperbracket och ha chansen att vinna stora pengar. Team Liquid, det svenska laget, ligger för närvarande på en imponerande andraplats i världsrankingen. De var nära att nå förstaplatsen efter att ha besegrat världsettan GG och skickat dem ner till lowerbracket. Talon å andra sidan, var ett lag som inte många hade förväntat sig skulle ta sig så långt i slutspelet. De stod för en stor skräll när de besegrade favoriterna Quest och tog sig vidare till mötet mot Liquid.

Dota2 speltips warrior heroes

En spännande match väntas

Det kommer definitivt att bli en svår och spännande match där jag personligen ser Liquid som favoriter. Inte bara för att de besegrade Talon med 2-0 för bara två dagar sedan, utan också för deras snabba spelstil som kan vara svår för det asiatiska laget att hantera. Talon har en tendens att spela långsamt och fokusera på late game, medan Liquid är kända för sin aggressiva och snabba spelstil.

Team Liquid – Talon Esports total kills

Trots att jag har min favorit i detta möte, så är oddsen inte tilltalande nog för mig att satsa på vinnaren. Istället har jag hittat två statistikbaserade spel som ser riktigt intressanta ut. Det första spelet är ett överspel på antalet dödade hjältar (kills) i den första banan. Över/under-linjen är satt till 45,5 kills, och jag tror att detta spel kan gå vägen. Min tanke är att Liquid kommer ha en snabbare och enklare draft, vilket kan leda till många kills under early- och mid game. Det är dock viktigt att även Talon får in några kills så att spelet inte helt domineras av Liquid. Vi vill ha en jämn match med lite kills åt båda hållen.

Total kills Team Liquid - Talon esports

Team Liquid – hjälte dödare

Det andra spelet jag har hittat är att satsa på att Liquid blir först till 10 kills. Detta spel satt i det förra mötet mellan lagen och är också ett spel som ofta går in när Liquid spelar. De har en otroligt snabb och enkel spelstil som många lag har svårt att hålla jämna steg med. Speciellt mot ett lag som Talon, som tenderar att spela långsamt, kan Liquid få en tidig ledning och därmed vara först till 10 kills.

Team Liquid 10 kills

Underhållande match att titta på

Sammanfattningsvis ser jag fram emot en spännande match mellan Liquid och Talon imorgon. Trots att jag har min favorit i detta möte, har jag valt att inte satsa på vinnaren på grund av oddsen. Istället har jag hittat två statistikbaserade spel som ser lovande ut. Överspelet på antalet kills i första banan och att Liquid blir först till 10 kills. Jag hoppas på en jämn och underhållande match där båda lagen får visa upp sin bästa spelstil.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1,85
Talon Esports - Team Liquid
Dota 2 - Slutspel
2023-07-27 14:35
Speltips: Först till 10 Kills - Team Liquid Total kills båda lagen - Över 45.5
Stake: 2 Units
Status: Push
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.