Speltips fotboll: Fenerbahce – Zimbru Chisinau 26/7

Fenerbahce-Uefa Conference League

Fenerbahce vs Zimbru Chisinau: Inför UEFA Conference League-mötet

I kvällens match möts Fenerbahce och Zimbru Chisinau i Istanbul i det första av två möten i UEFA Conference League. Fenerbahce avslutade föregående säsong på en imponerande andra plats i sin liga, vilket gav dem möjligheten att stå över den första rundan i turneringen. Trots några tunga avbräck har Fenerbahce förstärkt sin trupp och förväntas dominera dagens match mot Zimbru Chisinau. I detta blogginlägg kommer vi att analysera lagens prestationer, deras senaste resultat och ge en förhandsvisning av matchen.

Fenerbahce’s prestation hittills

Fenerbahce kommer in i denna match med en stark prestation i ligan, där de avslutade på en andra plats. Deras framgångar under föregående säsong har gett dem en högre ranking, vilket resulterade i att de fick stå över den första rundan i UEFA Conference League. Trots att de har förlorat några viktiga spelare, som Enner Valencia och Erda Güler, har de förstärkt truppen med spelare som Edin Dzeko, som förväntas bidra med mål mot dagens motståndare. Fenerbahce har också använt tre vänskapsmatcher för att värma upp inför detta möte, där de mötte starkare motstånd som Röda Stjärnan, Zenit och Neftchi.

Zimbru Chisinau’s prestation hittills

Å andra sidan har Zimbru Chisinau gjort en bra insats i UEFA Conference League genom att spela oavgjort mot La Fiorita i den första rundan och sedan vinna med 1-0 i returmötet. Trots deras fina form förväntas de ha svårt mot Fenerbahce, som har en betydligt starkare trupp. Zimbru Chisinau kommer att behöva göra en imponerande prestation för att kunna utmana dagens hemmalag.

Fenerbahce serdar dursun

Vilka förväntningar har man på Fenerbahce?

Fenerbahce har en trupp som är väl rustad för att klara sig bra i UEFA Conference League. Med spelare som Edin Dzeko har de en potent offensiv som förväntas kunna göra mål mot Zimbru Chisinau. Med tanke på Fenerbahces högre ranking och starkare trupp förväntas de dominera matchen och potentiellt skapa en överkörning. Detta skulle ge dem möjlighet att rotera spelare i returmötet och ge vila åt nyckelspelare inför kommande matcher.

Sammanfattning

Fenerbahce möter Zimbru Chisinau i en UEFA Conference League-match i Istanbul. Med en stark prestation i ligan och förstärkningar i truppen förväntas Fenerbahce dominera matchen och skapa en överkörning. Zimbru Chisinau har gjort en imponerande insats hittills i turneringen, men förväntas vara underlägsna dagens hemmalag. Det blir spännande att se hur Fenerbahce tar kontroll över matchen och om de kan säkra en betryggande ledning för returmötet. Lycka till med ditt spel!

GGBet Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.60
Fenerbahce vs Zimbru Chisinau
UEFA Conference League
2023-07-26 20:00
Speltips: Fenerbahce -1.0 Asian Line 1 halvlek
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.