Speltips fotboll: Barracas Central vs Arsenal Sarandi 25/7

Barracas Central - Arsenal Sarandi

Inför omgång 26 i Liga Profesional – Argentina

Den 25 juli kommer Barracas Central att möta Arsenal Sarandi i en spännande match i omgång 26 av Liga Profesional – Argentina. Medan Barracas Central befinner sig på en respektabel 14:e plats i tabellen, har Arsenal Sarandi hamnat sist. Denna match förväntas vara en möjlighet för Barracas Central att ta en säker seger på hemmaplan. I detta blogginlägg kommer vi att analysera lagens prestationer, deras senaste resultat och ge en förhandsvisning av matchen.

Barracas Central och Arsenal Sarandis prestationer

Barracas Central har presterat relativt bra under säsongen och befinner sig för närvarande på 14:e plats i tabellen med 34 poäng efter 25 spelade matcher. Laget har visat sin förmåga att vinna på hemmaplan genom att ta fem segrar i sina senaste tio hemmamatcher. Trots att de förlorade mot starka motståndare som Boca Juniors, lyckades de besegra River Plate i en imponerande seger. Deras hemmaform ger dem en klar fördel inför mötet mot Arsenal Sarandi.

Å andra sidan har Arsenal Sarandi haft en svår säsong och befinner sig för närvarande på den sista platsen i tabellen, på plats 28. Laget har bara samlat 18 poäng på 25 matcher, vilket är en betydande skillnad jämfört med Barracas Central. Dessutom har Arsenal Sarandi haft svårt att prestera på bortaplan, där de inte har vunnit en enda match under sina senaste tio bortamatcher. Med åtta förluster i rad är det uppenbart att de har haft svårt att hitta formen utanför hemmaplan.

Barracas Central - Arsenal Sarandi

Hemmaplan fördel för Barracas Central

Barracas Central har visat stabilitet och en vinnande mentalitet under sina senaste matcher. Deras seger mot River Plate var särskilt imponerande, vilket visar att de kan prestera mot toppmotstånd. Dock är det viktigt att notera att de förlorade mot Boca Juniors, vilket kan vara en indikation på att de kan ha svårt mot starkare motståndare. Det är något att tänka på inför mötet mot Arsenal Sarandi.

Å andra sidan har Arsenal Sarandi haft en svår tid och har inte lyckats vinna en enda match under sina senaste tio bortamatcher. Deras senaste match mot Banfield slutade i en mållös oavgjord, vilket var en liten tröst för laget. Det är tydligt att de behöver hitta formen och hitta sätt att vinna matcher om de vill förbättra sin position i tabellen.

Jumbon Arsenal Sarandi i svår uppförsbacke

Med tanke på Barracas Centrals hemmaform och Arsenal Sarandis svårigheter på bortaplan, förväntas Barracas Central vara favoriter i denna match. De har visat sin förmåga att vinna mot starka motståndare och har en stark offensiv som kan utnyttja Arsenal Sarandis svagheter. För att öka säkerheten i vårt spel rekommenderar vi att använda -0.25 som Asian handicap, vilket ger en säkerhetsmarginal om matchen slutar oavgjort.

Barracas Central kommer att möta Arsenal Sarandi i en viktig match i Liga Profesional – Argentina. Medan Barracas Central befinner sig på en respektabel plats i tabellen och har visat god form på hemmaplan, har Arsenal Sarandi haft svårt att prestera och har inte vunnit en enda bortamatch under sina senaste tio matcher. Förväntningarna är att Barracas Central kommer att ta en säker seger på hemmaplan.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.85
Barracas Central vs Arsenal Sarandi
Argentina - Liga Profesional
2023-07-25 20:30
Speltips: Barracas Central vinst
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.