Speltips fotboll: Legia Warszawa – LKS Lodz 21/7

Legia Warsawa Lodz

Seriestart för Polens högsta liga

Lodz möter Legia Warszawa i sin första match i Ekstraklasa. Legia, som slutade på en imponerande andra plats förra året, har visat god form under träningsmatcherna inför säsongen. De har mött starka motståndare och lyckats prestera bra resultat. En bild på tabellen från förra året visar att Legia var ett av de mest framgångsrika lagen, och de öste in flest mål under säsongen.

Dessutom vann Legia supercupen den 15:e genom att besegra Rakow på straffar. Rakow var förra årets seriemästare, vilket gör Legias vinst ännu mer imponerande. Det är tydligt att Legia är ett lag att räkna med i årets Ekstraklasa.

Nykomlingarna Lodz gör sin debut

Å andra sidan är Lodz nykomlingar i ligan. De vann division 1 förra året, men deras bortaspel var inte lika starkt som deras prestationer på hemmaplan. En bild på förra årets hemmatabell visar att Lodz bara var det femte bästa bortalaget. Dessutom har deras träningsmatcher varit mot mediokert motstånd, vilket inte ger en tydlig indikation på deras form inför säsongen.

Seriepremiärer mot nykomlingar kan vara luriga, eftersom de ofta är taggade och vill visa att de förtjänar sin plats i ligan. Därför väljer jag att inte satsa på en handikappsvinst (-1,5) för Legia, utan istället väljer jag att spela lite säkrare med en handikappsvinst (-1,25). Det innebär att om Legia vinner med minst två mål, så blir mitt spel vinstgivande.

Legia Warsawa Lodz

Här kommer ett starkt motstånd att mötas

Det är tydligt att Lodz kommer att stöta på starkt motstånd när de möter Legia i sin första match. Legia har visat god form och har en stark trupp som är redo att göra sitt bästa för att starta säsongen på bästa möjliga sätt. Det blir spännande att se hur matchen utvecklar sig och om Lodz kan överraska som nykomlingar i ligan. Men med tanke på Legias prestationer och form inför säsongen, ser det ut som att de har goda möjligheter att ta hem segern.

Comeon bonus banner stp
Speldetaljer
Odds: 1.70
Legia Warszawa - LKS Lodz
Polen - Ekstraklasa
2023-07-21 20:30
Speltips: Legia -1.25 asian handicap
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.