Speltips Champions League kval: Maccabi Haifa – Hamrun Spartans 18/7

Champions League kval Maccabi Haifa

Champions League kval

Champions League-kvalet fortsätter med spänning och vi riktar nu vårt fokus mot returmötet mellan Maccabi och Hamrun.

I det första mötet på Malta den 11 juli var det Maccabi som gästade Hamrun och segrade med imponerande 4-0. Trots en stark insats från Hamrun och en relativt jämn match lyckades de inte få in några mål. Hemmalaget hade fler avslut, med en imponerande siffra på 19-10. Mycket av äran för detta ska tillskrivas A. Seck i försvaret.

Maccabi Haifa tar emot Hamrun Spartans

Nu reser Hamrun till Haifa i Israel för att möta Maccabi på Sammy Ofer Stadium. Maccabi har varit oerhört starka på hemmaplan på Ofer Stadium. Förra säsongen lyckades de hålla sig obesegrade med en imponerande hemmaseger på 12-1-0 och en målskillnad på 33-9.

Det är rätt övertygande att Maccabi kommer att vinna även i detta möte. Frågan som återstår är med hur stor marginal de kommer att vinna. Med tanke på Maccabis starka hemmaform och deras tidigare seger mot Hamrun, kan vi förvänta oss att de kommer att vara hungriga efter ännu en överlägsen seger.

Champions League kval Maccabi Haifa

Överraskning kan ske

Det är dock viktigt att komma ihåg att fotboll är en osäker sport och att allt kan hända. Hamrun kan mycket väl överraska och göra det svårt för Maccabi. Men med tanke på Maccabis överlägsenhet i det första mötet och deras imponerande hemmarekord, är det svårt att se något annat än en seger för Maccabi.

Sammanfattningsvis kan vi förvänta oss en spännande match när Maccabi tar emot Hamrun i returmötet. Maccabi har visat sin styrka både i det första mötet och genom sin imponerande hemmaform. Det kommer att bli intressant att se hur mycket Maccabi kan dominera och om Hamrun kan överraska med en stark prestation. Men oavsett resultatet kommer det att vara en spännande kamp mellan dessa två lag i Champions League-kvalet.

Comeon bonus banner stp
Speldetaljer
Odds: 1.55
Maccabi Haifa - Hamrun Spartans
Europa - Champions League kval
2023-07-18 19:00
Speltips: Maccabi Haifa -1.5 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.