Speltips Champions League kval: The New Saints – Häcken 18/7

Champions League kval häcken

I Champions League kvalet fortsätter spänningen att byggas upp inför returmötet mellan The New Saints (TNS) och Häcken. Denna gång tar TNS emot Häcken på Park Hall i Oswestry, England. Efter Häckens 3-1-seger i det första mötet måste TNS vinna med minst tre mål för att kunna avancera i kvalet.

Returmöte i sikte under Champions League kval

TNS har varit enastående på hemmaplan och vi kan bara titta på förra säsongen för att bedöma deras prestationer. Under den säsongen hade de en imponerande segerrad och en målskillnad på 46-5. För att ha en chans att ta sig vidare i kvalet måste TNS spela offensivt och satsa allt på att göra mål i detta möte.

Å andra sidan har Häcken, som för närvarande ligger på en fin andraplats i Allsvenskan med flest gjorda mål, bara en poäng efter serieledande Elfsborg. För att ta sig vidare i kvalet måste Häcken visa upp ett stabilt försvar och hålla TNS på avstånd.

Champions League kval Häcken

Det återstår att se om vi kommer att bevittna en match där ställningen håller sig oförändrad eller om vi kommer att få se en målfest med kontringsmål. Båda lagen har kapaciteten att göra mål och det kan mycket väl bli en spännande och underhållande match.

Potentiellt hög vinst om den sitter

När det gäller dagens speltips finns det ett riktigt fint värde i att satsa på över 3 mål i matchen. Detta ger ett fantastiskt odds på 2.26, vilket innebär en potentiellt hög vinst om det går in. Men för de som föredrar att spela lite mer säkert kan det vara klokt att välja en lägre linje och satsa på över 2,5 mål istället.

Sammanfattningsvis kan vi förvänta oss en spännande och målrik match när TNS tar emot Häcken i returmötet. Båda lagen har sina styrkor och det kommer att bli en kamp om att ta sig vidare i kvalet. Oavsett resultatet kommer det att bli en match att minnas och förhoppningsvis får vi se en underhållande fotbollsfest på Park Hall.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.56
The New Saints - Häcken
Europa - Champions League kval
2023-07-18 20:00
Speltips: Över 2.25 mål totalt Asian
Stake: 2 Units
Status: Push
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.