Speltips fotboll: Middlesbrough – Millwall 5/8

Middlesbrough - Millwall speltips

I den fortsatta första omgången av världens svåraste liga står Middlesbrough och Millwall emot varandra på Riverside Stadium. Middlesbrough genomgick en imponerande vändning förra säsongen efter att ha bytt tränare till Michael Carrick. De klättrade från en 21:a plats till en 4:e plats i tabellen. Därmed har hemmalaget höga förväntningar på sig och anses vara en av de främsta kandidaterna att vinna ligan och ta sig till Premier League.

Har Middlesbrough skadeproblem?

Det finns dock ett stort frågetecken kring Middlesbrough inför matchen, och det är skadeproblemen som deras skyttekung från förra säsongen, Chuba Akpom, dras med. Han lider av en lättare skada och kan eventuellt missa premiären. Detta kan vara en stor förlust för Middlesbrough, då Akpom var en viktig bidragsgivare till deras framgångar förra säsongen.

Middlesbrough - Millwall speltips

Millwall missade playoff med en poäng

Millwall å sin sida missade förra säsongens playoffs med endast en poäng och har under de senaste fyra säsongerna lyckats hålla sig kvar i den övre halvan av tabellen. Men frågan är om dagens motstånd kommer att vara för svårt för dem. Middlesbrough är ett starkt lag med höga förväntningar, och det kommer att bli en tuff utmaning för Millwall att få med sig några poäng från denna match.

En fördel inför denna match

Fördelen med att spela på hemmaplan kan inte underskattas i denna liga. Middlesbrough har en stark hemmapublik och Riverside Stadium är en svår borg att erövra för motståndarna. Om matchen hade spelats på Millwalls hemmaarena, “The Den”, hade förutsättningarna sett annorlunda ut.

Sammanfattningsvis har Middlesbrough höga förväntningar efter förra säsongens imponerande vändning och hemmaplansfördelen kommer att vara en viktig faktor i denna match. Skadeproblemen kring Akpom kan vara en oro, men Middlesbrough har en stark trupp och kan fortfarande prestera på en hög nivå. Millwall kommer att behöva kämpa hårt för att kunna konkurrera mot ett lag med sådana förutsättningar. Det kommer att bli en spännande match att följa och jag ser fram emot att se hur det kommer att utvecklas på Riverside Stadium.

Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 2.01
Middlesbrough - Millwall
England - Championship
2023-08-05 16:00
Speltips: Middlesbrough Vinst
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.