Speltips fotboll: Leicester – Coventry 6/8

Jamie Vardy Leicester - Coventry championship

I den fortsatta första omgången av Championship står Leicester och Coventry emot varandra på King Power Stadium. Leicester är en av favoriterna att vinna ligan denna säsong och kommer att ge allt för att ta sig tillbaka till Premier League direkt.

Leicester nedflyttad från Premier League

Leicester har lyckats behålla många av sina nyckelspelare trots nedflyttningen till andraligan. Detta ger dem en stark trupp och en fördel gentemot många andra lag i ligan. Hemmafördelen på King Power Stadium väger också tungt i denna liga. Leicester kommer att dra nytta av sin erfarenhet från Premier League och deras ambition att återvända till finrummet kommer att vara en stark drivkraft för dem.

Coventry förberedda inför denna säsongen

Coventry å sin sida slutade på en imponerande 5:e plats förra säsongen. Detta visar att de inte är ett dåligt motstånd i den första matchen. Med två segrar och en oavgjord i uppvärmningsmatcherna inför säsongen kommer Coventry att vara väl förberedda för att ta sig an detta svåra första motstånd. De har visat prov på sin förmåga att spela bra fotboll och kommer att vara redo att utmana Leicester.

Jamie Vardy Leicester - Coventry championship

Viktigt att ta poäng i första matchen

Det är viktigt att komma ihåg att det är tidigt på säsongen och båda lagen har fortfarande mycket att bevisa. Leicester kan vara favoriter inför matchen, men Coventry kommer inte att ge upp utan kamp. Det kommer att bli en tuff och spännande match där båda lagen kommer att kämpa för att få med sig tre poäng.

Sammanfattningsvis är Leicester en av favoriterna att ta hem ligan denna säsong och kommer att ge allt för att ta sig tillbaka till Premier League. Med hemmafördelen och en stark trupp kommer de att vara svåra att besegra. Å andra sidan har Coventry visat prov på sin förmåga och kommer att vara väl förberedda för att utmana Leicester. Det kommer att bli en intressant match att följa och jag ser fram emot att se hur det kommer att utvecklas på King Power Stadium.

GGBet Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.64
Leicester - Coventry
England - Championship
2023-08-06 13:00
Speltips: Leicester vinst
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.