Speltips: FC Köpenhamn vs Bayern München 3/10

Fc Köpenhamn vs Bayern München speltips

FC Köpenhamn vs Bayern München – Champions League

Fc köpenhamn vs Bayern München spelar sin andra omgång i gruppspelet i Grupp A klockan 21:00 på tisdagskvällen. Matchen spelas i Köpenhamn i Parken Stadium.

FC Köpenhamn

FC Köpenhamn kommer att vilja ha ett bättre resultat här efter en 0-2-förlust i Superligaen i sin senaste match mot FC Midtjylland.

I den matchen hade FC Köpenhamn 61% bollinnehav och 12 skott, varav 2 var på mål. FC Midtjylland hade 15 skott, varav 5 var på mål. Ola Brynhildsen (63′) och Oliver Sørensen (71′) gjorde målen för FC Midtjylland.

Matcher med FC Köpenhamn har vanligtvis varit engagerande på sistone med mycket målchanser. Under deras senaste sex matcher har totalt 26 mål gjorts av båda lagen tillsammans (i genomsnitt 4,33 mål per match), varav 18 av dessa har tillskrivits FC Köpenhamn.

Bayern München

Senast spelade Bayern München 2-2 i Bundesliga 1-matchen mot RB Leipzig.

I den matchen hade Bayern München 65% bollinnehav och 11 skott, varav 5 var på mål. För Bayern München gjorde Harry Kane (57′) och Leroy Sané (70′) målen. RB Leipzig hade 6 skott, varav 2 var på mål. Loïs Openda (20′) och Castella Lukeba (26′) gjorde målen för RB Leipzig.

Med tanke på deras deltagande i målrika matcher har vi sett 29 mål i de sex senaste matcherna som Bayern München spelat i, vilket ger ett genomsnitt på 4,83 mål per match. Motståndarlag har gjort 7 av dessa mål. Oavsett tidigare resultat får vi helt enkelt vänta och se om den trenden kommer att fortsätta i den här matchen.

Fc Köpenhamn vs Bayern München speltips

Lagnyheter: FC Köpenhamn

Andreas Cornelius (Okänd skada), Nicolai Boilesen (Okänd skada), Kevin Diks (Lårskada) och Davit Khocholava (Knäskada) kommer att saknas för FC Köpenhamns manager Jacob Neestrup. Elias Jelert är otillgänglig för den här matchen på grund av avstängning.

Vi tror att FCK kommer att använda sig av det 4-3-3-systemet i den här matchen och ge startplatser till Kamil Grabara, Peter Ankersen, Denis Vavro, Valdemar Lund, Birger Meling, Lukas Lerager, Rasmus Falk, Diogo Goncalves, Roony Bardghji, Jordan Larsson och Elias Achouri.

Lagnyheter: Bayern München

Bayern Münchens tränare Thomas Tuchel har vissa bekymmer med spelarskador för närvarande. Matthijs de Ligt (Smäll), Manuel Neuer (Fraktur i underbenet), Tom Hülsmann (Hammesträngsskada), Serge Gnabry (Förarmsfraktur) och Tarek Buchmann (Sönderslagen muskelknippe) kommer inte att spela här.

Vi tror att Bayern mest troligt kommer att spela i en 4-2-3-1-formation genom att skicka ut Sven Ulreich, Konrad Laimer, Dayot Upamecano, Min-Jae Kim, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Kingsley Coman och Harry Kane.

🔮 Speltips

I denna matchen så tror vi på STP att klasskillnaden blir allt för stor och även ifall Köpenhamn skulle få in ett mål så kommer linan på -1.5 till Bayern sitta enkelt. Vi förväntar oss minst 3 mål av bortalaget och väljer att lägga spelet på expekt till 1.58.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.58
FC Köpenhamn - Bayern München
Europa – Champions League
2023-10-03 21:00
Speltips: Bayern München -1.5 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.