Speltips 3/10: Napoli vs Real Madrid Champions League

Napoli vs Real Madrid speltips champions League

Napoli vs Real Madrid: En spännande drabbning i Champions League

I veckan står Napoli vs Real Madrid emot varandra i en spännande match i Champions League. Napoli, som har en vinst och inga förluster i gruppspelet hittills, kommer att välkomna Real Madrid till Stadio Diego Armando Maradona i Neapel, Italien. Avsparken är planerad till kl. 21:00 och förväntningarna är höga inför denna prestigefyllda match.

Napoli – En seger mot Braga

Napoli öppnade sin gruppspelsfas i Champions League med en imponerande seger på bortaplan mot Braga. Laget visade upp sin offensiva styrka genom att avsluta matchen med två fler skott och fyra fler skott på mål än sina motståndare. Detta resultat ger Napoli en bra start i turneringen och skapar förhoppningar om att gå långt även i år. Laget har också en imponerande insats i Serie A denna säsong, med en balanserad statistik på 4 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Anfallaren Victor Osimhen har varit i bra form och har redan gjort fem mål på sju matcher i ligan.

Real Madrid – Pressade Union Berlin till slutminuten

Real Madrid å sin sida kommer till denna match med en seger i bagaget efter att ha besegrat Union Berlin på hemmaplan. Laget hade ett överlägset spel och avslutade matchen med hela 32 skott, varav sju på mål. Detta visar på lagets offensiva kvaliteter och deras förmåga att skapa farliga målchanser. Real Madrid har också haft en imponerande start på säsongen i La Liga, där de har en perfekt insats med sju vinster och en oavgjord match på åtta spelade matcher. Mittfältaren Jude Bellingham har varit en nyckelspelare för laget och har redan gjort sex mål på sju matcher.

Oddset på Real madrid lockar

När det gäller oddsen för denna match är Real Madrid favoriter att vinna enligt experterna. Laget har imponerat stort både i ligan och i Champions League och förväntas fortsätta sin vinnande trend. Real Madrid har också en stark bortastatistik, med fyra vinster och en oavgjord match på fem spelade bortamatcher denna säsong. Dessutom hade laget en imponerande insats på bortaplan i gruppspelet förra säsongen, där de hade fler förväntade mål än sina motståndare i två av tre matcher.

Napoli vs Real Madrid speltips champions League

Napoli – Kan de hålla emot på hemmaplan

Napoli å andra sidan har haft svårare på bortaplan i Champions League, som vi såg förra säsongen när de förlorade mot Liverpool. Även om Napoli har visat sin förmåga att vinna och har en stark offensiv, förväntas de ha det svårt mot ett Real Madrid-lag som är i toppform.

Speltips – Så här spelar vi

Sammanfattningsvis kommer denna match att bli en riktig nagelbitare mellan två starka lag. Napoli kommer att förlita sig på sin offensiva skicklighet och hemmafördel för att försöka överraska Real Madrid. Å andra sidan kommer Real Madrid att satsa på sin starka form och kvalitetsspel för att ta hem segern. Oddsen pekar på Real Madrid som favoriter, men det är alltid svårt att förutsäga resultatet i en match som denna.

För de som är intresserade av att satsa på matchen rekommenderas det att överväga att lägga ett bet på Real Madrid. Med deras imponerande form och bortastatistik, tillsammans med Napolis svårigheter på bortaplan i Champions League, har Real Madrid goda chanser att ta hem segern. Men som alltid i fotboll är inget resultat garanterat, så det är viktigt att göra sin egen analys och ta hänsyn till olika faktorer innan man lägger ett vad.

Oavsett resultatet kommer denna match att vara en spännande drabbning mellan två av Europas bästa klubblag. Fotbollsälskare runt om i världen kommer att sitta på helspänn och njuta av denna prestigefyllda match i Champions League.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.88
Napoli - Real Madrid
Europa – Champions League
2023-10-03 21:00
Speltips: Real Madrid - Draw No Bet
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.