Speltips Eredivisie: Nijmegen vs Vitesse 1/10

Nec Nijmegen vs Vitesse Eredivisie

Lagens Prestanda och Form

När vi undersöker mötet mellan Nijmegen vs Vitesse i den nederländska Eredivisie, blir det tydligt att båda lagen befinner sig i olika formvärldar.

Nijmegens Prestanda

Nijmegen är för närvarande placerat på den tionde positionen i tabellen. De har samlat ihop sju poäng på sex matcher med en målskillnad på 11-11. Under de senaste fem matcherna har de noterat två segrar och en oavgjord, vilket visar på en stabil form. Senast imponerade de med en 3-0-seger över Utrecht, ett lag som ligger i samma prestationsnivå som Vitesse.

Vitesse i Kris

Det går betydligt sämre för Vitesse, som har lidit fem raka förluster. Med endast en vinst under de senaste matcherna och en målskillnad på 1-9 befinner de sig i en svacka. Detta talar för en utmaning för Vitesse när de möter Nijmegen.

Nec Nijmegen vs Vitesse Eredivisie

Speltips och Oddsanalys

Med tanke på formen och prestationerna hos de båda lagen verkar oddsen vara ganska fördelaktiga för hemmalaget, Nijmegen. Även om det är två mediokra lag som möts, ger Nijmegens stabila form och hemmafavören dem en fördel.

Därför rekommenderas ett spel på Nijmegen med pengarna tillbaka på oavgjort till oddset 1.61 hos Pinnacle. Det innebär att om Nijmegen vinner så vinner du ditt spel, och om matchen slutar oavgjort så får du pengarna tillbaka. Två units investeras i detta spel.

Avslutande Ord

Sammanfattningsvis är mötet mellan Nijmegen och Vitesse en match där hemmalaget har fördelarna på sin sida med tanke på deras form och senaste prestationer. Med oddsen som erbjuds verkar detta vara ett vettigt speltips. Vi önskar dig lycka till med din satsning!

Mr Green Freebet bonus
Speldetaljer
Odds: 1.61
Nijmegen - Vitesse
Nederländerna – Eredivisie
2023-10-01 12:15
Speltips: Nijmegen DNB
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.