Dota 2 Speltips: Sibe vs 4 Zoomers 28/9

Sibe vs 4Zoomers Dota 2

Sibe vs 4 Zoomers

Imorgon, den 28 september kl. 17.15, är det dags för en spännande Dota 2-match mellan lagen Sibe vs 4 Zoomers i gruppspelet av Pinnacle Cup: Malta Vibes 4. Trots att båda lagen har en jämn ranking inom Tier 2, förväntar både jag och spelbolagen en övertygande seger för Sibe. Här är mina tankar inför mötet.

4 Zoomers: Ranking 251 och Bekymmer

4 Zoomers befinner sig för närvarande på plats 251 i rankingen. Om vi tittar på deras lineup har de definitivt potential att vara bland topp 50, men deras prestationer på senare tid har gjort att deras nuvarande ranking är förtjänt. Trots att de har namnkunniga spelare har deras lagprestationer varit under all kritik, och de förlorar det mesta av sina matcher. Det verkar som om inget går deras väg just nu, och om de fortsätter på den här vägen kommer de sannolikt inte hålla sig kvar särskilt länge i den här konkurrensen.

Sibe: Ranking 270 och Framgångar

Sibe är ett Tier 2-lag som stadigt klättrar i rankingen och ligger för närvarande på plats 270. De spelar och presterar bättre än 4 Zoomers för tillfället. Det är ett lag som man inte längre kan underskatta inom Tier 2-scenen, och de kan ge de flesta lagen en tuff match och besegra många högre rankade lag. Ett exempel på deras styrka är hur de nyligen besegrade MM med 2-0 och sedan gick vidare att krossa 4-Zoomers med samma resultat, 2-0. Det är samma motstånd de ställs inför imorgon. Sibe verkar ha en väl fungerande strategi just nu, och efter gårdagens enkla seger förväntar jag mig inget annat än en 2-0-seger, även om en 2-1-seger är möjlig.

Sibe vs 4Zoomers Dota 2

Spelstrategi: Över/Under Kills Map 1

Mitt fokus ligger inte på att satsa på en rak vinst för Sibe eller att de vinner den första kartan, vilket jag annars brukar göra. Oddsen är helt enkelt för låga för det, och i Dota 2 kan allt hända. Istället har jag riktat in mig på över/under antal dödade hjältar (kills) i den första kartan. Jag anser att linan för under-spelet har satts alltför högt. I går, när lagen möttes, blev det 28 dödade hjältar i den första kartan och 42 i den andra. Båda kartorna vanns enkelt av Sibe.

Jag förväntar mig liknande resultat imorgon, med en bekväm seger för Sibe där de inte låter 4Zoomers komma in i matchen. Om det går enligt mina förväntningar kommer antalet dödade hjältar vara lågt. Jag tackar för den generösa linan som Pinnacle erbjuder mig, under 58,5 dödade hjältar i den första kartan till oddset 1,8. Jag satsar tungt här eftersom jag anser att linan är helt fel, och jag investerar 5 enheter. Vi är även skyddade med en så hög linje om 4Zoomers skulle chocka och vinna den första kartan. Det är därför jag gillar den här typen av spel.

Speltips: Under 58,5 Kills Totalt i Game 1

Mitt speltips är alltså att det kommer att bli färre än 58,5 dödade hjältar totalt i den första kartan. Jag satsar 5 enheter på detta spel. Ni hittar spelet till bäst odds på Pinnacle just nu. Lycka till med spelet!

Pinnacle Speltips Sibe vs 4 zoomers kills
Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 1.80
Sibe vs 4Zoomers
Dota 2
2023-09-28 17:15
Speltips: Under 58.5 kills
Stake: 5 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.