Speltips Esport: One Move – Team Sexy

Speltips esport one move team sexy dota 2

Idag klockan 14.00 är det dags för en spännande kvalmatch till TI, den största turneringen inom Dota 2-världen. Matchen står mellan One Move och Team Sexy, två välkända lag som har figurerat i många spelrekar och spel. Trots att jag kommer med denna rekommendation i sista minuten, har jag upptäckt ett spelvärde som bolagen verkar ha missat.

Vem är favoriten?

Enligt oddsen är One Move favoriter med en vinstchans på 1,31x pengarna, medan Team Sexy står i 2,91x pengarna. Men jag anser att detta är en jämnare match än vad oddsen visar. Med min bedömning skulle jag säga att det är 60-40 i Team Sexys favör. Låt mig förklara mitt resonemang.

Form över ranking

Både One Move och Team Sexy tillhör Tier 2 Dota, vilket innebär att de inte tillhör de absolut bästa lagen i Dota-världen. Det kan liknas vid att spela i en andraliga inom fotbollen. Båda lagen har liknande världsranking och kommer från samma region, CIS. För närvarande ligger One Move på plats 41 i rankingen, medan Team Sexy ligger på plats 34. Eftersom de aldrig har mötts tidigare finns det inga tidigare möten att analysera. Utan att titta på oddsen skulle jag ha ansett att detta är en 50/50-match. Dessutom känner jag till båda lagen väl.

Speltips esport one move team sexy dota 2

Spelbolagen helt ute

När jag såg oddsen insåg jag att något verkade vara fel och började gräva djupare. Det bekräftade bara min känsla att bolagen har fel i denna match. Team Sexy har en högre ranking och bättre form för tillfället, särskilt mot liknande motstånd. De har vunnit åtta av sina nio senaste matcher, medan One Move har förlorat sina tre senaste. Dessutom har Team Sexy överlag bättre spelare och fungerar bra som ett lag. Den enda position där One Move möjligen är bättre är på position 1, men det gör också att mycket hänger på den spelaren. Med Team Sexys överlägsna lagprestationer är det lättare för dem att vara mer stabila och därmed vinna matchen, särskilt eftersom det är en bäst av tre-matcher (bo3).

one move - team sexy map win

Team Sexy fördel

Så för mig är det klart att Team Sexy har fördel i denna match, om inte bolagen vet något som jag inte gör. Jag är ganska säker på att så inte är fallet och känner mig trygg i min analys. Jag har hittat två spel med riktigt bra odds för denna match.

Det första spelet är att Team Sexy vinner minst en karta, vilket jag kan få till oddset 1,65x pengarna hos Pixel. Jag investerar tre enheter i det spelet.

Jag kommer också att spela på att Team Sexy vinner matchen till oddset 2,91x pengarna! Inte bara på grund av de höga oddsen, utan för att jag ser dem som favoriter att vinna detta möte. Jag anser inte alls att de är så stora underdogs som bolagen verkar tro. Det är verkligen ett bra odds för detta spel, så jag satsar 0,5 enheter på det.

Team Sexy map win

PixelBet har uppdaterat hemsidan

Båda spelen finns tillgängliga hos Pixel. De har verkligen förbättrat sitt Dota 2-utbud och design på senare tid. Om de fortsätter på samma sätt kommer Pixel bli mitt favoritbolag att spela hos!

Kom ihåg att detta är mina enheter och rekommendationer. Ingenting är skrivet i sten och spela inte för mer än vad du har råd att förlora. En plan och strategi är mycket viktigt när det gäller betting!

Jag önskar dig lycka till med dina spel på Team Sexy och hoppas att de går som förväntat. Glöm inte att spela ansvarsfullt och ha en strategi för att hantera dina insatser.

PixelBet banner E-Sport
Speldetaljer
Odds: 1.74
One Move - Team Sexy
Dota 2 - Kval till T.I
2023-08-22 14:00
Speltips: Team Sexy att vinna minst en map
Stake: 3 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.