Speltips Conference League: Spartak Trnava vs Fenerbahce 5/10

Europa Conference League Spartak Trnava vs Fenerbahce

Conference League: Spartak Trnava vs Fenerbahce

Här kommer ett tidigt speltips från Europa Conference League. Det är ett möte i grupp H mellan slovakiska Spartak Trnava vs Fenerbahce från Turkiet. Matchen spelas torsdag 5 oktober klockan 21.00.

Hemmalagets Prestanda

Hemmalaget kom trea i den slovakiska högsta ligan förra säsongen. I år går det dock inte alls lika bra. Man har halkat efter i tabellen och ligger på sjunde plats utav tolv lag. Man har bara mäktat med 12 poäng på åtta matcher. Man gör inte mycket mål framåt heller som målskillnaden på 13-10 vittnar om. Man kommer med en 3-0 seger mot nykomlingarna Kosice.

Enligt oss på Speltipsproffs är Spartak Trnava det sämsta laget i gruppen som i övrigt består av Ludogorets, Fenerbahce och Nordsjälland. I första matchen blev man överkörda av Ludogorets med 4-0 på bortaplan. Innan detta möte äger rum skall man spela en viktig match i ligan mot Dun. Streda, där man inte har råd att halka efter i tabellen och man bör mönstra ett starkt lag.

Europa Conference League Spartak Trnava vs Fenerbahce

Gästernas Form:

Fenerbache är ett av Europas formstarkaste lag. Man kommer med 14 raka vinster i bagaget. Man har gjort fantastiska 38 mål på de matcherna. I första matchen i gruppspelet hade man inga svårigheter att vinna över Nordsjälland på hemmaplan med 3-1. Man ledde redan efter en halvtimmes spel med 2-0. Man leder den turkiska ligan och har tagit full pott på de sex matcherna som spelats. Fenerbache kommer med en bekväm 4-0 seger över Basaksehir. Innan resan till Slovakien börjar skall man ta sig an överraskningen Rizespor, nykomlingen som ligger på en fin fjärdeplats.

Speltips och Odds:

Det råder inga tvivel om vilken sida vi väljer i detta möte. Fenerbache och Ludogorets kommer göra upp om förstaplatsen och då skall denna matchen vinnas till varje pris. Vårt speltips är på den asiatiska marknaden -0.75 till det vackra oddset 1.77 hos Mr Green. Lycka till!

Mr Green Freebet bonus
Speldetaljer
Odds: 1.77
Spartak Trnava - Fenerbahce
Europa – Conference League
2023-10-05 21:00
Speltips: Fenerbache -0.75
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.