Speltips Bundesliga 6/10: B. Münchengladbach vs Mainz

Borussia Münchengladbach vs Mainz - Bundesliga

Borussia Münchengladbach vs Mainz – Bundesliga

Ikväll tar vi en titt på Tyska Bundesliga i omgång 7 där Borussia Münchengladbach vs Mainz möts i ett möte som är extra delikat att vinna för hemmalaget då det har varit ett stort problem för båda lagen att få sina vinster in på protokollet. Men vi tror att det finns en klar vinnare ikväll.

B.Münchengladbach matchinfo

Münchengladbach har inte imponerat på de senaste omgångarna på grund av att man mött stora lag som Bayern München, Leverkusen och även Leipzig. Förra säsongen avslutade de sin position på plats 10 med 43 inspelade poäng och gjorde 52 mål. Men den här säsongen ligger man på plats 13 med endast 5 inspelade poäng. Dessutom har de kämpat in i det sista och förlorat på små marginaler mot storlagen. De ledde exempelvis mot Bayern ända fram till minut 58 och höll i 1-1 ända fram till slutminuten innan Bayern fick in 1-2. Det finns inga avbräck inför denna match och vi kommer nog få se ett annat resultat denna gång.

Borussia Münchengladbach vs Mainz - Bundesliga

Mainz matchinfo

Mainz har inte alls imponerat de senaste matcherna och endast fått in 4 mål på de spelade omgångarna. Med endast en kryss och resten förluster ligger man på botten med en inspelad poäng. De lider av stora skador och en bortastatistik som ger laget ännu en nackdel inför denna match. Vi tror att mainz inte kommer lyckas plocka några poäng i denna omgång heller.

Hur spelar vi ikväll?

Vi tror att Münchengladbach kommer plocka tre poäng på hemmaplan och eftersom oddset är attraktivt så kommer ni nog spela på rak vinst. Oddset har redan börjat rasa ner nu när fler insatser spelas på matchen. Den låg på 2.25 för hemmavinst men har sjunkit till 2.05 redan. Missa inte dagens odds till 2 gånger pengarna.

William Hill Freebet banner
Speldetaljer
Odds: 2.05
B. Münchengladbach - Mainz
Tyskland – Bundesliga
2023-10-06 20:30
Speltips: B.Münchengladbach Vinst
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.